noodles volos banner

Για την ενίσχυση 14χρονης Βολιώτισσας ο αγώνας Μικτή ΕΠΣΘ-Εθνική Ενόπλων

  • Published in ΕΠΣΘ

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον μαθητών και εκπαιδευτικών για ενίσχυση, αλλά και συμμετοχή σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου, που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα για την ενίσχυση μιας 14χρονης Βολιώτισσας που χρήζει θεραπείας.

Για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή μάλιστα, η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας του Δ. Βόλου κα Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, απέστειλε επιστολή στις Διευθύντριες και Διευθυντές  Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  με κοινοποίηση στο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας , κ. Γεώργιο Πολύζο,  και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, κ. Σωκράτη Σαβελίδη, γνωστοποιώντας το γεγονός, ζητώντας ταυτόχρονα την ενίσχυση εκ μέρους όλων όσων επιθυμούν και μπορούν.        

Όπως τονίζεται μάλιστα στην επιστολή, «με δεδομένη την ευαισθησία που σας διακρίνει σε ζητήματα ανθρωπισμού και υποστήριξης συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας, σας προσκαλούμε σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Βόλου, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά 14χρονη μαθήτρια, που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 στις 12 το μεσημέρι στο Στάδιο «Τάκης Συνετόπουλος», όπου η Μικτή Ομάδα Επιλέκτων της ΕΠΣΘ θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδος, με στόχο την συγκέντρωση του μεγαλύτερου δυνατού ποσού που θα διατεθεί για τις ανάγκες θεραπείας της 14χρονης Βολιώτισσας».

Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί συμβολικά στα 3 ευρώ. Όσοι επιθυμούν πληροφορίες, μπορούν να τηλεφωνούν στο 2421024225.