Logo
Print this page

Φιλοξενεί τους μικρούς του ΠΑΟΚ για φιλικά η Αγ. Παρασκευή

Η Αγ. Παρασκευή  θα δώσει το προσεχές Σάββατο φιλικά με τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο ακαδημιών στις εγκαταστάσεις της. Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται:

"Η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευή Βόλου, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της το προσεχές Σάββατο (17/9) τμήματα της ομάδας του ΠΑΟΚ για τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων.

Αξίζει να τονιστεί ότι είναι η πρώτη φορά που μια από τις μεγαλύτερες ΠΑΕ της χώρας αποδέχεται πρόσκληση να επισκεφθεί την πόλη μας για διεξαγωγή φιλικών. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι ιθύνοντες των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από μακρά επαφή με τους αντίστοιχους υπευθύνους της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής Βόλου, έχουν βεβαιωθεί για το επίπεδο οργάνωσης, λειτουργίας και αρτιότητας των εγκαταστάσεων στις οποίες δραστηριοποιείται η Ακαδημία της πόλης μας.

Οι ομάδες που θα αναμετρηθούν είναι στις ηλικιακές κατηγορίες 2002 και 2004 της Αγ. Παρασκευής και Κ12- Κ14 του ΠΑΟΚ. Tα παιχνίδια εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο Ακαδημιών και φυσικά στην πρόθεση των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ, να διατηρούν στενή επαφή με τη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, της οποίας αθλητές παρακολουθούν.

Εξάλλου, μεταξύ των δυο πλευρών υπάρχει συνεργασία τα τελευταία χρόνια, καθώς από την Αγ. Παρασκευή προς τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ έχουν μετακινηθεί οι Ιωάννης Κωνσταντέλιας πριν από δυο χρόνια κι ο Ευθύμης Θεοδωρίδης τον προηγούμενο μήνα.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι «δεσμοί» έχουν αναπτυχθεί κι από την παρουσία του διεθνούς τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και της Εθνικής μας ομάδας, Παναγιώτη Γλύκου, που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τη Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγ. Παρασκευής.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]