noodles volos banner

Η μάχη των… Σποράδων στην πρεμιέρα του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

  • Published in ΕΠΣΘ

Σκόπελος και Σκιάθος έρχονται αντιμέτωποι στην πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ (18/8, 13:00), σε ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα παιχνίδια της σειράς.

Οι δύο νησιώτικες ομάδες, που κατά γενική ομολογία αντιμετωπίζουν κατά την καλοκαιρινή τους προετοιμασία τις περισσότερες δυσκολίες, λόγω της έλελιψης φιλικων για ευνότους λόγους, αλλά και των απουσιών για επαγγελματικούς λόγους πολλών ποδοσφαιριστών τους, «ανεβάζουν στροφές» και θέλουν να παρουσιαστούν, όσο το δυνατόν πιο έτοιμες, στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι.

Όσον αφορά τη γηπεδούχο Σκόπελο, τα πράγματα αρχίζουν και «φτιάχνουν», σε σχέση με την αρχή του καλοκαιριού, με τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Καριοφύλη, να βλέπει καθημερινά τους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις να αυξάνονται. Παρ’ όλα αυτά, 2-3 βασικές μονάδες του ρόστερ του θεωρείται δεδομένο πως θα λείπουν από τις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου, με τον γυμναστή της να ευελπιστεί σε ένα καλό ξεκίνημα, ασχέτως προβλημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, ο Καριοφύλης θα έχει αύριο ραντεβού με τη διοίκηση της Σκοπέλου, προκειμένου να μάθει αν θα είναι εκείνος ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του νησιού από τον πάγκο ή θα υπάρξει κάποια είδηση της τελευταίας στιγμής, με την πρόσληψη κάποιου άλλου.

Η κατάσταση στη γειτονική Σκιάθο σίγουρα μοιάζει καλύτερη. Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ζιώγα, με τον νεαρό τεχνικό να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη, λόγω της καλής παρουσίας της στο φιλικό της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Αγία Άννα (νίκη με 3-1) και παρά τα «βαριά πόδια» των ποδοσφαιριστών, λόγω της προετοιμασίας, ο Ζιώγας μοιάζει αισιόδοξος για ένα καλό ξεκίνημα στα επίσημα παιχνίδια.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 18 Αυγούστου και ώρα 1 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Σκοπέλου.

 

Last modified onWednesday, 14 September 2016 18:37