noodles volos banner

"Μπουγιουρντί" από την ΕΠΟ σε 10 ομάδες της Μαγνησίας για οφειλές από την παλιά Δ' Εθνική

  • Published in ΕΠΣΘ

Έγγραφο της ΕΠΟ κοινοποίησε στα σωματεία η ΕΠΣΘ σύμφωνα με το οποίο καλούνται να πληρώσουν χρωστούμενα ποσά από την παλιά Δ' Εθνική! Στη λίστα βρίσκονται δέκα ομάδες της Μαγνησίας, δύο εκ των οποίων έχουν αναστείλει τη δραστηριότητά τους τα τελευταία χρόνια και τα ποσά που καλούνται να εξοφλήσουν είναι από 160 έως 6000 ευρώ! Το magnesiasports έχει τη λίστα και τη δημοσιοποιεί. 

Έχουμε και λέμε... Η μεγαλύτερη οφειλή είναι αυτή του Κενταύρου, ανενεργού για αρκετά χρόνια πλέον, που ανέρχεται στα 6000 ευρώ. Ακολουθούν η ΑΕ Διμηνίου με 1065 ευρώ, ο Πύρασος με 1060 ευρώ, ο Αστέρας Ριζομύλου με 590, ο Θησέας με 525 και με μικρότερα ποσά η Νίκη Βόλου με 351, ο Μαγνησιακός με 330, ο Ρήγας Φεραίος με 325, ο Ηρακλής Βόλου με 200, ο ΓΣ Αλμυρού με 160. Είναι οφειλές των σωματείων προς την ΕΠΟ από την εποχή που έπαιζαν στη Δ' Εθνική και για ορισμένες εξ αυτών, αυτό συνέβη πριν πολλά χρόνια. Ο Μαγνησιακός έπαιξε για τελευταία φορά το 2004, ο Κένταυρος το 2005 και ο Ηρακλής το 2000. 
Μάλιστα στο σχετικό έγγραφο της ΕΠΟ, αναμένεται πως οι ποινές πρέπει να εξοφληθούν ώστε τα σωματεία να μην έχουν πρόβλημα με τις μεταγραφές και τις δηλώσεις συμμετοχής τους στα τοπικά πρωταθλήματα της νέας σεζόν. Πάντως, το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως αφενός η Δ' Εθνική έχει πάψει να υφίσταται, αφετέρου πως ορισμένοι σύλλογοι, όπως για παράδειγμα ο Μαγνησιακός, έχουν λαμβάνειν από την ΕΠΟ κάποια υπόλοιπα επιχορηγήσεων γιατί τα παλιά τα χρόνια... η Ομοσπονδία έδινε και χρήματα στα ερασιτεχνικά σωματεία... Βεβαίως στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι οφειλές είναι οφειλές, οι υποχρεώσεις της ΕΠΟ όμως ξεχνιούνται...

Φ.Γ.

Last modified onWednesday, 13 July 2016 09:23