noodles volos banner

Ισοπαλία για την 8η περιφέρεια

  • Published in ΕΠΣΘ

Στον πρώτο αγώνα της β' φάσης του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων Νέων, η 8η περιφέρεια (με προπονητή τον Γιώργο Γάτο κι οκτώ παίκτες από την ΕΠΣΘ) έφερε ισοπαλία 1-1 στο ΕΑΚ Βόλου με αντίπαλο την 7η περιφέρεια.
Η ομάδα της περιφέρειας Θεσσαλίας προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με τέρμα του Κορέλα, ύστερα από πάσα του Σιώμο και δέχθηκε την ισοφάριση στο 55' με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Για τους γηπεδούχους, μετά το δικό τους γκολ δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με σουτ του Σιώμου από ευνοϊκό σημείο που κόντραρε σε αντίπαλο και έφυγε πάνω από το οριζόντιο και σουτ του Θανάση Κυρίτση που απέκρουσε ο τερματοφύλακας και κατέληξε δίπλα από το κάθετο, κόρνερ. Στην επανάληψη, Σιώμος και Κορέλας είχαν φάσεις τετ-α-τετ που ολοκλήρωσαν με άστοχα σουτ. Ο επαναληπτικός θα δοθεί στην Άρτα σε δύο εβδομάδες, στις 30 Μαρτίου.

Η σύνθεση της 8ης περιφέρειας: Κωνσταντίνου, Γ. Κυρίτσης, Γιάτσος (46' Κακάμης), Δημουλάς, Αποστολίδης, Αθ. Κυρίτσης, Ζιάκας, Τσανάκας, Σιώμος, Αλεξανδρής (70' Φραγκογιάννης), Κορέλας (80' Μπαντζέλας).