noodles volos banner

Πήρε ισοπαλία, άξιζε παραπάνω ο ΓΣΑ

  • Published in ΕΠΣΘ

Πολύ ωραίο ματς σήμερα στο Στάδιο "Αθ. Ραγάζος" με έντονες συγκινήσεις. Ο ΓΣ Αλμυρού πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ με 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο Παλαμά, σε αγώνα που οι "κυανόλευκοι" είχαν χαμένο πέναλτι και ευκαιρίες μέχρι το φινάλε για να το κερδίσουν.

 

Ο ΓΣ Αλμυρού είχε σήμερα την καλύτερη εμφάνισή του στα μπαράζ και το ματς πήρε "άγρια" ομορφιά καθώς προηγήθηκε λίγα δευτερόλεπτα αφότου οι φιλοξενούμενοι έχασαν κλασική ευκαιρία, ενώ στην επανάληψη η ισοφάριση για τον Παλαμά αμέσως μετά από χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους! Ας δούμε τις κυριότερες φάσεις του αγώνα.
Αλλαγή σε πρόσωπα και σχήμα για ακόμη μία φορά από τον Λευτέρη Καλογήρου. Ο Πλακαρός ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Τσόγκας, αριστερά ο Κουρτέλης και στόπερ οι Κυριάκος, Γρούνας. Ανασταλτικοί χαφ οι Αναστασίου, Μαλισσόβας, στις πτέρυγες δεξιά ο Ράπτης, αριστερά ο Αντζούρης και ο Ν. Βούλγαρης πίσω από τον προωθημένο Π. Βούλγαρη.

Στο 8ο λεπτό σουτ του Ράπτη εκτός μεγάλης περιοχής, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 11' οι φιλοξενούμενοι είχαν κλασική ευκαιρία. Ο Τσιρογιάννης έκλεψε την μπάλα από τον Κυριάκο στα όρια της περιοχής, ο Μπουντούρης έκανε την πάσα και ο Τσιρογιάννης, μόνος αμαρκάριστος απέναντι από τον Πλακαρό, σούταρε ψηλά άουτ.
Κι αφού δεν έγινε το 0-1, λίγα δευτερόλεπτα μετά είχαμε το 1-0 με χαμηλό σουτ του Ράπτη που πήγε στη δεξιά γωνία της εστίας και κατέληξε στα δίχτυα. Μετά το εικοσάλεπτο, ο Ατρόμητος Παλαμά πήρε σταδιακά τα ηνία του αγώνα κι έφθασε κοντά στο γκολ σε άλλες τρεις περιπτώσεις. Στο 31', σουτ στον αέρα του Μπουντούρη από το ύψος της μικρής περιοχής απέκρουσε ο Πλακαρός, στο 40' από σέντρα του Τσαρτσαρά, ο Κόκκινος βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά το τελείωμά του ήταν άστοχο, ενώ στο 44' από μπαλιά-τρύπα, ο Μπουντούρης στην πλάτη της άμυνας, έφυγε απέναντι από τον γκολκίπερ του Αλμυρού ο οποίος σταμάτησε το χλιαρό πλασέ του 40άχρονου επιθετικού.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε καθώς στο ξεκίνημα, οι γηπεδούχοι είχαν τις μεγάλες φάσεις: δοκάρι, χαμένο τετ-α-τετ αλλά και πέναλτι. Στο 47ο λεπτό, ο Π. Βούλγαρης έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Ράπτη που από ευνοϊκή θέση, πλάγια δεξιά στη μεγάλη περιοχή, σούταρε, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα, ο Νίκος Βούλγαρης πλάσαρε άουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής κι ενώ ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε κάνει αργή έξοδο, με αποτέλεσμα η εστία να είναι απροστάτευτη. Στο 52' ο Ν. Βούλγαρης κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμό του από τον Πάτρα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Αναστασίου, όμως ο συνεπώνυμος τερματοφύλακας του Ατρομήτου Παλαμά απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.
Τέσσερα λεπτά μετά, έγινε το 1-1, όταν σε αδράνεια της άμυνας, από πάσα του Γκόβαρη, ο Μπουντούρης σκόραρε με κοντινό πλασέ. Στο 61' ο σκόρερ της παλαμιώτικης ομάδας επωφελήθηκε λάθος του Κυριάκου αλλά το μακρινό πλασέ του πήγε πάνω στον Πλακαρό. Στο τελευταίο ημίωρο, ο Ατρόμητος έπαιξε φουλ επίθεση. Είχεκαλές στιγμές με τον Τσιρογιάννη στο 75' και τον Μπουντούρη στο 82', τα σουτ των οποίων κατέληξαν άουτ, αλλά ο ΓΣ Αλμυρού απώλεσε τρεις κλασικές φάσεις για γκολ, με σουτ του Αντζούρη από τη μικρή περιοχή και δύο τετ-α-τετ του Αραπίτσα, το δεύτερο στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης και με εξουδετερωμένο τερματοφύλακα.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Τσόγκας, Κουρτέλης, Γρούνας, Κυριάκος, Αναστασίου (75' Φαράντος), Ράπτης, Μαλισσόβας, Π. Βούλγαρης, Ν. Βούλγαρης (64' Τσιάτσιος), Αντζούρης.
Ατρόμητος Παλαμά: Αναστασίου, Καρτσάνας (80' Αναγνωστόπουλο), Τσαρτσαράς (63' Μερεντίτης), Πάτρας, Μπουντούρης, Κόκκινος (48' Κακαΐτσης), Μετούσι, Θ. Παππάς, Χατζηρίζος, Τσιρογιάννης, Γκόβαρης.

Ρεπορτάζ: Φώτης Γαλούσης

 

 

Last modified onWednesday, 20 May 2015 19:42