noodles volos banner

Με επιτυχία το φεστιβάλ ακαδημιών στην Αγ. Παρασκευή

  • Published in ΕΠΣΘ

Την Κυριακή 17-5-2015 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου το «2ο Φεστιβάλ ακαδημιών ποδοσφαίρου 2015». Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώθηκε η «γιορτή» του ποδοσφαίρου για μικρά παιδιά. Το φεστιβάλ ακαδημιών  απευθυνόταν σε παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2005, 2006 και 2007 τα οποία, λόγω της μικρής ηλικίας τους, δεν συμμετέχουν στα πρωταθλήματα ακαδημιών ΕΠΣΘ.
Η εκδήλωση είχε μορφή τουρνουά και στόχευε στην ψυχαγωγία των μικρών αθλητών, που απαλλαγμένοι από άγχος, απόλαυσαν τη συμμετοχή σε αγώνες που παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Οι εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν πλήρως, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και προσέφεραν στους θεατές πολύ καλές αναμετρήσεις
Η διοργάνωση ήταν άψογη και οι άρτιες εγκαταστάσεις φιλοξένησαν περίπου 400 παιδιά, καθώς και τους γονείς και συνοδούς αυτών. Όλες τις αναμετρήσεις διαιτήτευσαν διαιτητές της ΤΕΔ/ΕΣΠΘ, ενώ υπήρχε παρουσία γιατρού. Οι Ακαδημίες που συμμετείχαν και τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, ήταν οι Α.Ε.Β.Δ., Α.Ε. Διμηνίου, Αλμυρός, Άθλος, Μαγνησιακός, Νίκη Β., Ολυμπιακός Β. και φυσικά η διοργανώτρια Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής.
Οι διοργανωτές, εκτός από τις Ακαδημίες που συμμετείχαν, ευχαριστούν την ΤΕΔ/ΕΠΣΘ και τους διαιτητές Σ. Κουτσουνίδη, Γ. Κυριαζή, Στ. Παντούδη και Απ. Σαρρή, τον γιατρό ορθοπεδικό Μανούδη Γρηγόρη για τις υπηρεσίες που προσέφερε, καθώς και τους χορηγούς που ήταν οι εταιρίες «ΕΨΑ», «ΕΒΟΛ» και «ΒΙΚΟΣ», η συμβολή των οποίων ήταν σημαντική στην επιτυχία της εκδήλωσης.