noodles volos banner

Δεν άντεξε ο ΓΣA, γνώρισε δεύτερη ήττα

  • Published in ΕΠΣΘ

Δικό του παιχνίδι έχασε ο ΓΣ Αλμυρού. Προηγήθηκε στα μισά του δευτέρου μέρους με γκολ του Αραπίτσα, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει καθώς η Πύδνα Κίτρους έκανε την ανατροπή στο σκορ μέσα σε λιγότερο από ένα δεκάλεπτο. Έτσι, οι “κυανόλευκοι” ηττήθηκαν 1-2 στο κατάμεστο Στάδιο Αλμυρού μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθλους τους, μένοντας χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ ύστερα από δύο αγωνιστικές. 

Ο Λευτέρης Καλογήρου προχώρησε σε αλλαγές προσώπων, τακτικής και σχήματος σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Πλακαρός, στην άμυνα δεξιά ο Ακριβούσης, αριστερά ο Τσιάτσιος και στόπερ οι Κυριάκος, Γρούνας. Πιο μπροστά από την αμυντική τετράδα ο Πλαβός, στον άξονα οι Αναστασίου, Ράπτης, στις πτέρυγες οι Χειλάς, Κρανάς και προωθημένος ο Παναγιώτης Βούλγαρης.Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και φάνηκαν απειλητικοί στα αντίπαλα καρέ. Στο 11ο λεπτό ο Ίτσιος απέκρουσε με γροθιές μακρινό φάουλ του Κρανά, η μπάλα χτύπησε στον Αναστασίου και πέρασε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα, από σαραντάρα πάσα του Τσιάτσιου, ο Κρανάς πήρε κεφαλιά στη μικρή περιοχή που είχε την ίδια κατάληξη.
Στο 16ο λεπτό ο Πλακαρός εξουδετέρωσε φάουλ του Αποστολίδη από πλάγια αριστερά, ενώ στο 33’ ο Κόιτς βρέθηκε σε καλή θέση κάνοντας όμως στραβοκλωτσιά. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, η Πύδνα Κίτρους πήρε το χώρο του κέντρου, χωρίς όμως στην ουσία να απειλήσει, σε αντίθεση με τον ΓΣ Αλμυρού που έχασε μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο. Σε αντεπίθεση, ο Κρανάς βγήκε σε θέση για γκολ, σούταρε κι απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Σαμανίδης.
Στην επανάληψη, ο ΓΣ Αλμυρού προηγήθηκε από μια στημένη φάση στο 72ο λεπτό, Ο Αναστασίου εκτέλεσε κόρνερ και με κεφαλιά ο Αραπίτσας -λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο- σκόραρε με κεφαλιά για το 1-0. Όμως, η χαρά των γηπεδούχων κράτησε λίγο καθώς από σέντρα του Σαββίδη, ο Κυπαρίσσης ισοφάρισε τρία λεπτά πιο μετά με καρφωτή κεφαλιά. Το ματς πήρε άγρια ομορφιά αλλά το ήλεγξε πλήρως η φιλοξενούμενη ομάδα. Στο 75’ ο Ευαγγελόπουλος νικήθηκε από τον Πλακαρό σε φάση τετ-α-τετ, όμως στο 80’ ήταν αυτός που έκανε το 1-2. Ο Ευαγγελόπουλος έπιασε σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, ο Πλακαρός δεν υπολόγισε καλά τη φάση, η μπάλα έσκασε μπροστά του και κατέληξε στα δίχτυα.
Στα λιγοστά εναπομείναντα λεπτά, οι “κυανόλευκοι” δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και έτσι, το 1-2 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Η Πύδνα Κίτρους, με το ίδιο σκορ, μετράει πλέον “δύο στα δύο” και είναι το φαβορί για την άνοδο, ο ΓΣΑ έχει δύο ήττες και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει την Κυριακή τον Αμπελωνιακό ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για κάτι καλό. Tέλος, να σημειώσουμε ότι ήταν καταπληκτική η κερκίδα από πλευράς φιλάθλων του ΓΣ Αλμυρού, με μεγάλη προσέλευση στο Στάδιο, παλμό, συνεχή συνθήματα υπέρ των παικτών του Λευτέρη Καλογήρου.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Ακριβούσης, Τσιάτσιος, Γρούνας (81' Ν. Βούλγαρης), Κυριάκος, Πλαβός, Κρανάς (68' Αραπίτσας), Αναστασίου, Χειλάς (72' Αντζούρης), Π. Βούλγαρης, Ράπτης.
Πύδνα Κίτρους: Ίτσιος, Θαμνόπουλος, Σαμανίδης, Κολαξίδης, Κωτσιόπουλος, Τσιόμης, Σαββίδης, Αποστολίδης (89' Δασκαλόπουλος), Κυπαρίσσης, Κόιτς (55' Ευαγγελόπουλος), Χρυσόπουλος (77' Παπαστεργίου)

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

Last modified onWednesday, 13 May 2015 19:13