noodles volos banner

Πιο επιθετικός στον Αλμυρό

  • Published in ΕΠΣΘ

Δεν ήταν άσχημη η εμφάνιση του ΓΣ Αλμυρού χθες στον Παλαμά. Αντιθέτως, προέβαλε σθεναρή αντίσταση στον τοπικό Ατρόμητο, μέχρι λίγο πριν το τέλος ήταν στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος και έβαλε δύσκολα στο σύνολο του Βάιου Καραγιάνη που έχει επενδύσει αρκετά λεφτά για να αλλάξει κατηγορία.

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Μαγνησίας ήταν πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο από τον Λευτέρη Καλογήρου, με αμυντικούς προσανατολισμούς και κύριο μέλημα να διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Τα κατέφερε για ένα ημίχρονο, δεχόμενη όμως το γκολ στην αρχή του β' μέρους, δεν μπόρεσε να απαντήσει... Να σημειώσουμε ότι η απουσία του Σάββα Φαράντου άλλαξε όλα τα πλάνα του προπονητή του ΓΣΑ, καθώς υπήρξαν δύο αλλαγές θέσεων. Έτσι, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα με τον Φαράντο να συμμετάσχει στην προπόνηση τακτικής, ο Ράπτης προορίζονταν για δεξιός εξτρέμ και ο Αντζούρης στην κορυφή της επίθεσης, ενώ τελικά ο Ράπτης κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας, μπροστά του ήταν ο Αντζούρης και προωθημένος στη γραμμή κρούσης ο Μαλισσόβας.
Τακτικά οι “κυανόλευκοι” στάθηκαν πολύ καλά, κόντρα σε αντίπαλο που είχε στη σύνθεσή του πολλούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερο επίπεδο. Όχι μόνο τους Μπουντούρη, Χατζηρίζο αλλά και άλλους πρώην της Αναγέννησης και του ΑΟΚ σε Β', Γ' και Δ' Εθνική τα προηγούμενα χρόνια. Σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού φάνηκε η απειρία από πλευράς ποδοσφαιριστών του Καλογήρου, αλλά και η διαφορά ποιότητας. Υπήρξε απογοήτευση για το τελικό 2-0 αλλά ήταν μόνο η πρεμιέρα και ο ΓΣΑ ποντάρει στη συνέχεια στην έδρα του για να μαζέψει βαθμούς.
Ακολουθούν τρία συνεχόμενα παιχνίδια στο Στάδιο “Αθ. Ραγάζος”. Πρώτο αυτό σε δύο ημέρες, την Τετάρτη με αντίπαλο την Πύδνα Κίτρους που χθες ξεκίνησε με νίκη (2-1 τον Αμπελωνιακό). Οι Αλμυριώτες σίγουρα θα παρουσιαστούν με περισσότερη επιθετικότητα μπροστά στους φιλάθλους τους. Άλλωστε δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Παίζουν στο γήπεδό τους και θα αναζητήσουν τη νίκη. Ο Φαράντος που αποτελεί βασική κι αξιόπιστη μονάδα, δύσκολα θα μπορέσει να δώσει το “παρών” λόγω του τραυματισμού του στη μέση, κάτι πάντως που θα οριστικοποιηθεί μετά την αυριανή προπόνηση. Απών ο Μαλισσόβας που πήρε μια αχρείαστη κόκκινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στις καθυστερήσεις της χθεσινής συνάντησης, αλλά το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφουν δύο έμπειροι παίκτες, οι Γρούνας και Αραπίτσας που ενισχύουν το αρχικό σχήμα.

Φ.Γ.