noodles volos banner

Αχιλλέας-Αστέρας 2-1

 

Πρώτη επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ για τον Αχιλλέα με σκορ 2-1 κόντρα στον Αστέρα. Το 1-0 στο 41' ο Αλπίτσης με πλασέ, η ισοφάριση στο 80' με τον Τριχόπουλο και το νικητήριο γκολ στο 86' με τον Γιώργο Παναγιώτου με ωραίο μονοκόμματο σουτ.
Ο ελλιπής Αχιλλέας είχε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος με κοντινό πλασέ του Παναγιώτου που έφυγε άουτ και στην επανάληψη, με σουτ του Χασιώτη, για το 2-0, που απέκρουσε ο Κουβελάς.
Ο Αστέρας είχε δύο δοκάρια, με τους Μπούρντα στο 35' και Ξέρα στο 75', ενώ στο 90ό λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μυλωνάς. Ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος ανέφερε πως η ομάδα είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο και είπε χαρακτηριστικά: "Σήμερα το ποδόσφαιρο πήγε 100 χρόνια πίσω, στα χρόνια που είμαι προπονητής πρώτη φορά βλέπω τόσο μένος απέναντι στην ομάδα μου, μετά τη λήξη ο Μπούρντα δέχθηκε επίθεση από παίκτες του Αχιλλέα. Η ομάδα του Αστέρα καταγγέλει τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Αχιλλείου"

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Μακρής, Καλτσάς, Μαλλιαρός, Διαμαντής, Γ. Ραχιώτης, Χασιώτης, Τσεκούρας, Μόσχος (55' Χρ. Ραχιώτης), Μάνος (75' Αργυρίου), Αλπίτσης, Γ. Παναγιώτου.
Αστέρας: Κουβελάς, Φίλος (70' Ξέρας), Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Αχμάτι, Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος, Καραμανιώλας, Ρουσσάς, Μπούρντα, Ρέβης.

 

Last modified onSunday, 19 October 2014 19:42