noodles volos banner

Αγχίαλος-Αίας 0-1

Διπλό για τον Αίαντα Σούρπης απέναντι στην Αγχιάλο και "τρία στα τρία" στο πρωτάθλημα! Η ομάδα της Σούρπης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωστούλα στο 61', από το χώρο του κέντρου, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ελάχιστες φάσεις στην αναμέτρηση. Για την Αγχίαλο, στο δεύτερο ημίχρονο σουτ του Πιτσάβα απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ, καλό φάουλ του Βέτσικα έφυγε άουτ όπως και κεφαλιά του Τσακόγια ήταν οι τρεις κυριότερες στιγμές για γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο πρώτο ημίχρονο ένα τετ α τετ του Παπαδόπουλου στο 12' που έφυγε άουτ και ένα σουτ του Κοντογεωργάκη στο 25' που έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στην επανάληψη μετά το γκολ, πλασέ από καλή θέση του Παπαδόπουλου άουτ, σουτ του Κατσαβριά στο 80' έβγαλε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Αγχιάλου και μία προβολή του ίδιου παίκτη, μετά από πλασέ του Μαρμαγκιόλη, που "έξυσε" το δοκάρι. 

Οι συνθέσεις:
Αγχίαλος: Καραγιώργος, Ρούλης, Μαυρόπουλος, Στεργίου, Τσαρδακάς, Μπούτλας, Βέτσικας, Στατήρας, Δράγνης (70' Πιτσάβας), Πατσιαούρας (46' Τσακόγιας), Φούκης (80' Γ. Καραγιώργος).
Αίας: Θεοδωρίδης, Παπανικολόπουλος, Βέργας, Καλοδήμος, Κοντοβάς, Κοντογεωργάκης, Μπιρτσάϊ (65' Κοντούλης), Νικογιάννης (73' Μαρμαγκιόλης), Κωστούλας, Παπαδόπουλος (87' Μπούρας), Κατσαβριάς

Last modified onSunday, 19 October 2014 19:17