noodles volos banner

Δάφνη-Απόλλων Καναλίων 1-2 (video)

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα Καναλίων και μάλιστα εκτός έδρας στη Νεάπολη επί της Δάφνης. Οι γηπεδούχοι σκόραραν σε τρίτο σερί ματς ένα γκολ, όμως αυτή τη φορά, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, δεν στάθηκε αρκετό. Το 0-1 στο 58' ο Ψαθάς από ασίστ του Γιαννακούρα και το 0-2 στο 70' με τον Γιαννακούρο, ο οποίος από δημιουργός έγινε σκόρερ έχοντας σήμερα πολύ καλή εμφάνιση κι όντας η "χρυσή" αλλαγή του Κ. Ρέππου. Η Δάφνη μείωσε στο 52' όταν φάουλ του Τσάτσου από το κέντρο, ξεγέλασε τον νεαρό Ζαμάνη που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα. Οι "πράσινοι" είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν την ισοπαλία στο 91ο λεπτό αλλά κεφαλιά του Παπαδόπουλου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Για τη Δάφνη, πρώτη συμμετοχή για τον 15χρονο Άγγελο Βλιώρα που ξεκίνησε βασικός, όπως και για το συνομίληκό του Γεωργίου, ενώ για τον Απόλλωνα ο Κοκόλας, γεννηθείς το 2000, ήταν στις βασικές επιλογές του προπονητή του στο σημερινό ματς. Τέλος, από πλευράς συλλόγου των Καναλίων, εκφράστηκαν ευχαριστίες για τη φιλοξενία.

Συνθέσεις:

Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Κούτσικος, Φιλοσόγλου, Χιώτης (77' Γεωργίου), Τσάτσος, Γιούργας, Τσένα, Άγγ. Βλιώρας (67' Ευαγγελός), Καρακάνας (75' Τσιβγιούρας), Παπαδόπουλος, Δεμίρης.
Α

πόλλων Καναλίων: Ζαμάνης, Γκάνιος, Βαρσαμάς, Κουζιώκας, Παναγιωτάκης, Κερμελής, Μωραϊτης (70' Δ. Καλαμίδας), Βασιλείου, Κοκόλας (55' Γιαννακούρας), Παπαπορφυρίου (85' Τσιάντος), Ψαθάς.

 

 

 

Media

Last modified onSaturday, 18 October 2014 20:25