noodles volos banner

Τί δήλωσαν Μπατζιάκας-Ακτσιαλής στο Ράδιο Ένα

  • Published in ΕΠΣΘ

 

Στο Ράδιο Ένα 102,5 fm και την εκπομπή των Γιώργου Καρεκλίδη και Γιάννη Αναστασίου μίλησαν σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Τάσος Μπατζιάκας και ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΘ, Αντώνης Ακτσιαλής σχετικά με το θέμα που προέκυψε ύστερα από δημοσίευμα του Parapolitika.gr που κάνει λόγο για μελλοντικές ενέργειες εκ μέρους της ΕΠΣΘ κατά της διοίκησης της ΕΠΟ.

Ο κ. Μπατζιάκας δήλωσε: “Δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα ποτέ στο δ.σ.. Είναι ένα παρασκήνιο, τους είπα ότι θα προσφύγω στα δικαστήρια, ότι θα κάνω αγωγή για αυτό το δημοσίευμα που είναι ψευδές. Τέτοιο θέμα δεν τέθηκε ποτέ στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΘ, δεν έγινε συμβούλιο. Δεν είμαι απέναντι στη διοίκηση του κ. Σαρρή. Η Ένωσή μας δεν έχει πρόβλημα με τη διοίκηση της ΕΠΟ. Εάν η ΕΠΟ κάνει πράγματα που δεν είναι σύννομα, τότε θα τα πούμε. Είμαι πρόεδρος της ΕΠΣΘ και θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των ομάδων της Μαγνησίας. Είναι αλήθεια πως έχουν κληθεί μέλη του δ.σ. της ΕΠΟ για να καταθέσουν στον εισαγγελέα. Αν έχουν γίνει παραπτώματα, θα φανεί στην εξέλιξη της διαδικασίας και από εκεί και πέρα όλοι θα πάρουμε τη θέση μας”.

Ο κ. Ακτσιαλής επιβεβαίωσε εν μέρει το ρεπορτάζ του Parapolitika.gr λέγοντας ότι συζητήθηκε το θέμα σε συνάντηση των μελών της πλειοψηφίας του δ.σ. της ΕΠΣΘ, χωρίς να παρθεί καμία απόφαση, λέγοντας ότι ήταν αρνητικοί. “Πράγματι ειπώθηκαν μερικά πράγματα, τώρα οι εφημερίδες και τα “Παραπολιτικά” μπορεί να διαστρεβλώσουν την αλήθεια. Μαζευτήκαμε την Παρασκευή στις 2 στα γραφεία της ΕΠΣΘ τα μέλη της πλειοψηφίας του διοικητικού συμβουλίου. Ο κ. Μπατζιάκας δεν ανέφερε να φύγει η (διοίκηση της) ΕΠΟ, ανέφερε να προβούμε σε μερικές ενέργειες κατά της ΕΠΟ. Και τα υπόλοιπα μέλη, τα πέντε μέλη που ήμασταν εκεί, πήραμε απόφαση εμείς να μην είμαστε οι μπροστάρηδες. Ας περιμένουμε να δούμε πως θα έρθουν τα πράγματα από άλλες Ενώσεις. Είπαμε να περιμένουμε τις εξελίξεις, είπαμε ότι καλό είναι να μην προβούμε σε τέτοιες ενέργειες. Εμείς δεν φεύγουμε από τη μητέρα μας, την ΕΠΟ”.
Επίσης, ο κ. Ακτσιαλής επισήμανε πως “δεν άκουσε τον κ. Μπατζιάκα να λέει ότι το θέμα το έφερε για συζήτηση ο κ. Μπέος”.

 

 

Last modified onMonday, 15 September 2014 13:35