noodles volos banner

Κατσαμπέκης: «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί»

  • Published in ΕΠΣΘ

Ο Λουκάς Κατσαμπέκης, ο προπονητής του Αίαντα Σούρπης, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Σαρακηνό, μίλησε για το παιχνίδι και επικεντρώθηκε στη φάση που δεν τηρήθηκε το Fair Play από την αντίπαλη ομάδα. «Δείξαμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε, μιλώντας στο sportfm Μαγνησίας.  

«Νομίζω ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να το κερδίσει όποιος έβαζε το δεύτερο γκολ. Δυστυχώς είδαμε να μην παίζεται το Fair Play, με παίκτη τραυματισμένο κάτω οι δικοί μας σταμάτησαν, αλλά είδαμε τους παίκτες του Σαρακηνού να συνεχίζουν τη φάση και να βάζουν δεύτερο γκολ. Θεωρώ ότι παίξαμε με έναν δύσκολο αντίπαλο, πραγματικά καλή ομάδα, η ομάδα του Σαρακηνού. Ίσως κάποια χτυπήματα θα έπρεπε να τιμωρηθούν.

Για τη φάση του 4’ με τη μονομαχία του Πλακαρού με τον Παπαδόπουλο: «Για μένα είναι πεντακάθαρη φάση πέναλτι και τιμωρίας πειθαρχικής του τερματοφύλακα. Μια απόφαση που μας εξέπληξε όλους από τον διαιτητή».

Για το τι κρατάει από αυτό το παιχνίδι: «Σίγουρα δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε νίκη με όλους τους αντιπάλους. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί, το μόνο σίγουρο».