noodles volos banner

Ηρακλής - Ελευθεριακός 3-1

  • Published in ΕΠΣΘ

Με 3-1 κέρδισε ο Ηρακλής τον Ελευθεριακό και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη, θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ, αφού έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες.

Παρότι ξεκίνησε δυνατά και είχε κλείσει στα καρέ του τον Ελευθεριακό, αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν στο 28’ από ένα λάθος της άμυνας ο Βαβλέκης με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στο γάμα.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Σιαμέτης με πλασέ μετά από πάσα του Σαμαρά κατάφερε να ισοφαρίσει. Προηγουμένως είχαν χάσει κλασικές ευκαιρίες οι Σιαμέτης, Γεωργιάδης και Μαστροπαναγιώτης.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής πέτυχε δύο ακόμα γκολ. Στο 65’ μετά από σέντρα του Σιαμέτη και κεφαλιά του Γεωργιάδη έκανε το 2-1, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Λεβέντης βρέθηκε τετ α τετ μετά από μπαλιά του Μαστροπαναγιώτη και πλάσαρε ψύχραιμα για το τελικό 3-1.

Να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο του με τον Ηρακλή έκανε ο 15χρονος Λημνιώτης, που κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα.  

Δυναμική παρουσία των φιλάθλων του Ελευθεριακού, που με τα συνθήματα τους έδωσαν ένα άλλο «χρώμα» στο παιχνίδι.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Υφαντής, Σαμαράς, Ζαμάνης, Τζιόλας (46’ Κουταντέλιας), Μόκιας, Ψαρόμπας, Πασπαλάρης, Λεβέντης (78’ Μυλωνάς), Σιαμέτης, Γεωργιάδης, Μαστροπαναγιώτης (80’ Λημνιώτης)

Δείτε εδώ το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

 

Last modified onSunday, 14 September 2014 13:53