noodles volos banner

Επιμορφωτική Συγκέντρωση και εξετάσεις διαιτητών

  • Published in ΕΠΣΘ

Τη Δευτέρα 15/9/2014 και ώρα 19:30 στην αίθουσα της ΕΠΣ Θεσσαλίας θα γίνει η εβδομαδιαία Επιμορφωτική Συγκέντρωση των Διαιτητών.

Ομιλητής θα είναι ο Σπύρος Κανούλης ( Εκπαιδευτής 1ης Κατηγορίας ) και θα παρουσιάσει την ενότητα “ΠΡΟΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ”.

Η παρουσία όλων των διαιτητών (αξιολογημένων και μη) και των παρατηρητών διαιτησίας είναι υποχρεωτική, θα τηρηθεί απουσιολόγιο και θα κοινοποιηθεί στην ΚΕΔ της ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας και θα αποτελεί κριτήριο για τους ορισμούς των Τοπικών Πρωταθλημάτων.

Εξετάσεις Διαιτητών

Από την ΤΕΔ/ΕΠΣΘ ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 17/9/2014 και ώρα 17:00 στην αίθουσα συγκέντρωσης της ΕΠΣΘ, θα πραγματοποιηθούν οι γραπτές εξετάσεις πιστοποίησης των Διαιτητών – Παρατηρητών της ΕΠΣ Θεσσαλίας που δικαιολογημένα απουσίασαν την 10/9/2014/.

Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) θα πραγματοποιηθούν στο Βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου την Τετάρτη 19/9/2014 και ώρα 18:30.

Η παρουσία είναι υποχρεωτική. Όποιος δεν παρουσιαστεί στις παραπάνω εξετάσεις (γραπτές & αγωνιστικές) δεν θα χρησιμοποιηθεί στα Τοπικά Πρωταθλήματα. Υπεύθυνος εξετάσεων είναι ο Σπύρος Κανούλης.