noodles volos banner

"Mπαμ" με Παναγιώτου από τον Πρωτεσίλαο!

Στο κολάζ φωτογραφιών του Γιάννη Παναγιώτου, η πάνω αριστερά είναι από την προηγούμενη θητεία του παίκτη στον Πρωτεσίλαο Στο κολάζ φωτογραφιών του Γιάννη Παναγιώτου, η πάνω αριστερά είναι από την προηγούμενη θητεία του παίκτη στον Πρωτεσίλαο

Μεταγραφικό "μπαμ" για τον Πρωτεσίλαο καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Παναγιώτου, του 34άχρονου πρώην πλέον αρχηγού του Αλμυρού με μεγάλη πορεία στα γήπεδα του τοπικού μας ποδοσφαίρου και επαγγελματική διαδρομή σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των άλλων σε Νίκη Βόλου, Χαλκηδόνα, Πιερικό. Η ομάδα του Πτελεού προσθέτει στο ρόστερ της έναν έμπειρο παίκτη του οποίου η αξία είναι δεδομένη κι αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο στο σύνολο του Μιχάλη Ανδρωνά την προσχεή περίοδο στην Α' ΕΠΣΘ. Στον Πρωτεσίλαο αγωνίζονταν ξανά μέχρι το 2011 και μάλιστα είχε κατακτήσει το Κύπελλο ΕΠΣΘ του 2011 με την ενωμένη τότε ομάδα του Πτελεού και του Αχιλλείου.

Η ανακοίνωση του Πρωτεσιλάου: "Με το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδος μας σήμερα στις 18:00 και τον καθιερωμένο αγιασμό, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους ότι η ομάδα μας απέκτησε τον Γιάννη Παναγιώτου που πέρυσι αγωνίζονταν στον ΓΣΑ. Είναι ένας παίκτης κόσμημα για το τοπικό ποδόσφαιρο και συνάμα έμπειρος καθώς έχει αγωνιστεί και σε ομάδες επαγγελματικού επιπέδου, με την ΠΑΕ Χαλκηδόνα-μετέπειτα Ατρόμητος Αθηνών, την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, την ΠΑΕ Πιερικός, την ΠΑΕ Φωστήρας όσο και σε τοπικό επίπεδο με ΓΣΑ και Ένωση Πρωτεσιλάου-Αχιλλέα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο".

Last modified onMonday, 04 August 2014 14:16