noodles volos banner

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του Γιάννη Καρανικολάου

  • Published in ΕΠΣΘ

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του Γιάννη Καρανιικολάου έχουν ως εξής:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» εκφράζουν τη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του φροντιστή της ΕΠΣΘ Γιάννη Καρανικολάου για τον αναπάντεχο χαμό του.

Η διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Καρανικολαου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σκορπώντας θλίψη στο μαγνησιωτικο ποδόσφαιρο. Υπήρξε ακούραστος εργάτης του αθλητισμού με ανιδιοτέλεια κι αγάπη για τα νέα παιδιά και φίλος του σωματείου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η ΑΕ Διμηνίου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Καρανικολαου. Από σήμερα το ποδόσφαιρο μας ειναι φτωχότερο...

Η διοίκηση της ΑΕ Δήμητρας εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Ιωάννη Καρανικολάου για τον απρόσμενο χαμό του.

O Πρωτεσίλαος Πτελεού απευθύνει στην οικογένεια του Γιάννη Καρανικολάου τα θερμά του συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του.

Ο ΑΣ Ιωλκός στην είδηση του θανάτου του Γιάννη Καρανικολάου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του. Το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο χάνει άλλον έναν ακούραστο εργάτη του και από σήμερα είναι φτωχότερο...

Ο Α.Σ. Σαρακηνός εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του πάντα χαμογελαστού εργάτη του ποδοσφαίρου της πόλης μας, Γιάννη Καρανικολάου.

Επίσης, μέσω facebook, τον Γιάννη Καρανικολάου αποχαιρέτησαν με το δικό τους τρόπο κι αρκετοί ποδοσφαιριστές ομάδων της ΕΠΣΘ που τον γνώρισαν από την κοινή τους παρουσία στις μικτές ομάδες της Ένωσης.

Last modified onSunday, 03 August 2014 10:31