noodles volos banner

Τέλος σεζόν με μετάλλια και χαμόγελα στην ΑΠΟΒ (photos)

  • Published in ΕΠΣΘ

Γεμάτοι εμπειρίες και αναμνήσεις αποχαιρέτησαν οι νεαροί αθλητές-μαθητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου και οι γονείς την αθλητικά χρονιά 2013-2014 στην τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014. Αρχικά έγινε ένας  σύντομός απολογισμός της φετινής χρονιάς από τους προπονητές της Ακαδημίας όπου ευχαρίστησαν τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα πρόσωπα τους.

Φέτος η Α.ΠΟ.Β. αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία προ-τζούνιορ (κ-2002) στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ.Θ., ενώ πραγματοποίησε φιλικούς αγώνες με όλες της  ακαδημίες που ανήκουν στην περιοχή της Μαγνησίας καθώς και εκτός όπου επισκέφτηκε και αγωνίστηκε με ομάδες με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως τον Άρη Θεσσαλονίκης (30-3-2014), την Αναγέννηση Καρδίτσας (14-6-2014), και τον Ολυμπιακό Πειραιώς (24-5-2014) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Επίσης τα τμήματα του Συλλόγου συμμετείχαν σε τουρνουά στη Λάρισα (5-4-2014) που διοργάνωσε το τμήμα φυσικής αγωγής του Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ενώ η Ακαδημία πραγματοποίησε και εσωτερικό τουρνουά διάρκειας 6 ημερών (16-6-2014 έως 21-6-2014) με την συμμετοχή αθλητών του Συλλόγου καθώς και παιδίων εκτός έχοντας τεράστια ανταπόκριση.

Με τη λήξη της φετινής αθλητικής περιόδου δόθηκαν στα παιδιά έπαινοι, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα για όσους συμμετείχαν στο Εσωτερικό Τουρνουά, τιμητικά διπλώματα για την πρωταθλήτρια ομάδα της Ε.Π.Σ.Θ. στην κατηγορία προ – τζούνιορ (κ-2002) αλλά και  μια σειρά προπονητικών συμβουλών ώστε τα παιδιά να παραμείνουν ενεργά και κοντά στον αθλητισμό κατά την  διάρκεια του καλοκαιριού. Στο τέλος προπονητές και νεαροί αθλητές δώσανε το νέο ραντεβού τέλη Αυγούστου για μια νέα ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη εκπλήξεις για τους μαθητές της Ακαδημίας.