noodles volos banner

«Play the Arsenal Way» στο Olimpico Sports Club

  • Published in ΕΠΣΘ

To Olimpico Sport Club θα διοργανώσει το φετινό καλοκαίρι προπονητικό καμπ με τη συνεργασία των Arsenal Soccer Schools. «Play the Arsenal Way», μάθε να παίζεις με τον τρόπο της Arsenal. Παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών θα διασκεδάσουν και θα συλλέξουν εμπειρίες με τον τρόπο που μόνο τα Arsenal Soccer Schools μπορούν να εγγυηθούν. Η προπόνηση είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να ψυχαγωγεί τους μικρούς ποδοσφαιριστές αλλά και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να βελτιώσουν το παιχνίδι τους. Το πρόγραμμα  εξισορροπεί την προπόνηση με καθημερινούς αγώνες. Αυτή η ισορροπία βοηθάει τα παιδιά να μεταφέρουν όσα μαθαίνουν κατά τη διάρκεια της καθημερινής προπόνησης, στους αγώνες.

Το camp είναι σχεδιασμένο για παίκτες κάθε ηλικίας και διαφορετικών ικανοτήτων. Οι παίκτες είναι χωρισμένοι σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία και την ικανότητα, επιτρέποντας στους προπονητές να δημιουργήσουν ένα ειδικό περιβάλλον μάθησης για το κάθε παιδί ξεχωριστά, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του.
Το πρόγραμμα των Arsenal Soccer Schools θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, επικεντρώνοντας την προσοχή του σε κάθε πτυχή της ποδοσφαιρικής προσωπικότητας των παιδιών. Από την τεχνική, το διάβασμα του αγώνα και την κατάλληλη τοποθέτηση στο γήπεδο, έως την ταχύτερη σκέψη και δράση, τη νοητική ικανότητα και τη φυσική κατάσταση.

Η παρουσία του Ton De Hoop υπεύθυνου των σχολών ποδοσφαίρου της Άρσεναλ στην Ολλανδία, του Λάκη Παπαïωάννου, Scout της Άρσεναλ στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, και προπονητών από τις Σχολές Ποδοσφαίρου της Arsenal στο Λονδίνο κάνουν το καλοκαιρινό camp των Arsenal Soccer Schools να ξεχωρίζει και εξασφαλίζουν ένα επαγγελματικό - ποιοτικό πρόγραμμα προπόνησης και αξιολόγησης.

Τυπικό Πρόγραμμα
Κυριακή 22 Ιουνίου: 17.00 μ.μ. – 20.30 μ.μ
Δευτέρα 23 Ιουνίου: 09.00 π.μ. – 13.30 μ.μ. & 17.30 μ.μ. – 20.30 μ.μ.
Τρίτη 24 Ιουνίου: 9.00 π.μ. – 12.00 π.μ.  

Arsenal Soccer Schools Camp Τερματοφυλάκων: Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει άλλη θέση που να έχει τέτοια επίδραση στην επιτυχία ή στην αποτυχία μιας ομάδας από αυτή του τερματοφύλακα. Παρόλα αυτά, οι προπονητές πολλές φορές δεν έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν στους τερματοφύλακες την προπόνηση που απαιτείται για τη βελτίωση του επιπέδου τους.
Στο camp της Arsenal για τους τερματοφύλακες, μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, τις εμπειρίες και το πάθος για τη θέση του γκολκίπερ. Οι τερματοφύλακες που παρακολουθούν το Goalies Arsenal Soccer Schools camp ακολουθούν το ειδικό προπονητικό πρόγραμμα της Άρσεναλ, ώστε ο καθένας να μπορεί να βελτιώσει την τεχνική του, να αναπτύξει καλύτερη αίσθηση για το ρόλο του γκολκίπερ στο παιχνίδι και να μάθει πως θα οδηγήσει τον εαυτό του σε υψηλότερο επίπεδο απόδοσης σε κάθε παιχνίδι.
Υπεύθυνος για την προπόνηση των παιδιών θα είναι ο Hennie Ardesch, καθηγητής προπονητών τερματοφυλάκων στην Ολλανδία και συνεργάτης των Arsenal Soccer Schools σε Ελλάδα και Κύπρο, με ειδίκευση στην ανάπτυξη ταλαντούχων τερματοφυλάκων και την εκπαίδευση προπονητών. Ο κος Ardesch είναι διευθυντής της σχολής τερματοφυλάκων στην περιοχή Twente της Ολλανδίας και παράλληλα εκτελεί χρέη scout αρκετών ομάδων της χώρας έχοντας θαυμαστή ποδοσφαιρική καριέρα στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με παραπάνω από 200 συμμετοχές σε ομάδες όπως Twente, ADO/FC Den Haag, Go Ahead Eagles Deventer, VVV-Venlo. Η παρουσία του εξασφαλίζει ένα επαγγελματικό και ποιοτικό πρόγραμμα προπόνησης και αξιολόγησης.
Οι Arsenal Soccer Schools έχουν αναπτύξει ένα από τα πιο γνωστά και αποτελεσματικά προπονητικά προγράμματα τερματοφυλάκων παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια αυτής της προπονητικής εβδομάδας, οι συμμετέχοντες θα εστιάσουν την προπόνησή τους στα εξής:  
τοποθετήσεις, κίνηση των ποδιών, πιάσιμο & κράτημα μπάλας, μπουνιές & απομακρύνσεις, αποκρούσεις, βουτιές με και χωρίς μετατόπιση, ψηλές μπαλιές και σέντρες, πάσες (χέρι & πόδι), πρωτοβουλία στις επεμβάσεις, χρυσοί κανόνες του τερματοφύλακα.

Τυπικό Πρόγραμμα
Τετάρτη 25 Ιουνίου: 17.00 μ.μ. – 20.30 μ.μ
Πέμπτη 26 Ιουνίου: 09.00 π.μ. – 13.30 μ.μ. & 17.30 μ.μ. – 20.30 μ.μ.
Παρασκευή 27 Ιουνίου: 9.00 π.μ. – 12.00 π.μ.

Last modified onWednesday, 11 June 2014 10:06