noodles volos banner

2ο προπονητικό καμπ της Άρσεναλ στο Olimpico Sport Club

  • Published in ΕΠΣΘ

Από τις 3 έως και τις 6 Ιανουαρίου, στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club (Arsenal Soccer School - Αγία Άννα) στο Βόλο θα πραγματοποιηθεί το 2ο προπονητικό καμπ για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν στο πλαίσιο του Advanced Development Program. Το πρόγραμμα τελεί υπό την επίβλεψη του καθηγητή ποδοσφαίρου της Royal Netherlands Football Association Ton De Hoop και του Λάκη Παπαϊωάννου (scout της Arsenal FC και τεχνικού διευθυντή των σχολών στην Ελλάδα). Πάνω από 80 παιδιά γεννημένα από 1998 έως και το 2001 από την Ελλάδα θα προπονηθούν και θα αγωνιστούν, με σκοπό να διαπιστωθεί η πρόοδος του καθενός ξεχωριστά, αλλά και να συνεχιστεί η ποδοσφαιρική εκπαίδευση και βελτίωσή τους. Στο πλαίσιο του Advanced Camp έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικοί αγώνες που θα διεξαχθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club, σε συνεργασία με την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου από τις 17.00 έως τις 18.30, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα σε ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών γεννημένων το 2000 και το 2001 των σχολών ποδοσφαίρου της Arsenal  και σε ομάδα επίλεκτων της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Αντίστοιχα, τη Δευτέρα από τις 11.00 έως τις 13.00, θα διεξαχθεί αγώνας για ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1998 και το 1999.

Το Advanced Development Program είναι σχεδιασμένο για να παρέχει συμπληρωματική προπόνηση και αξιολόγηση με την καθοδήγηση και τις επαγγελματικές οδηγίες του Τon De Hoop. To προπονητικό team αποτελείται από επίλεκτους προπονητές των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα και προπονητές της σχολής ποδοσφαίρου  της Αγίας  Άννας στο Olimpico Sport Club. Η πρόοδος των ταλαντούχων παιδιών των Arsenal Soccer Schools βασίζεται στο Αναπτυξιακό Τρίγωνο της Arsenal FC, ένα πρόγραμμα συμπληρωματικής προπόνησης που ακολουθείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο και περιλαμβάνει: Επιλογή - Καθοδήγηση - Προσωπική Προπόνηση - Αξιολόγηση.

Σκοπός του προγράμματος είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών ώστε όσοι επιλεγούν να διεκδικήσουν θέση σε ακαδημία επαγγελματικής ομάδας στο εξωτερικό ή την Ελλάδα με τη συμπλήρωση του 16ου έτους από τη γέννηση τους. Μέχρι τώρα αρκετά παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα μεταπήδησαν από τη σχολή τους σε επαγγελματικές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία των Arsenal Soccer Schools και του Advanced Development Program μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.arsenalfootball.gr.

Last modified onThursday, 02 January 2014 12:06