noodles volos banner

Προκρίθηκαν στους «4» οι Νέοι Αθλητές Νίκης

  • Published in ΕΠΣΘ
Η φάση του γκολ στο 2-1. Από το ύψος της μεγάλης περιοχής και υπό την πίεση του Ναλμπάντη, ο Αλεξανδρής σουτάρει και σκοράρει. Η φάση του γκολ στο 2-1. Από το ύψος της μεγάλης περιοχής και υπό την πίεση του Ναλμπάντη, ο Αλεξανδρής σουτάρει και σκοράρει.

Μεγάλη πρόκριση στην τετράδα του Kυπέλλου ΕΠΣΘ πήραν οι Νέοι Αθλητές Νίκης, καθώς απέκλεισαν τη Σκιάθο με 2-1 στο γήπεδο "Π. Μαγουλάς". Το "χρυσό" γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 84ο λεπτό ο 16χρονος Στέλιος Αλεξανδρής με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Έγινε μοιρασμένο παιχνίδι με λιγοστές φάσεις.

Μόλις στο 1ο λεπτό, σέντρα του Τσάγγαρη δεν πρόλαβε με προβολή ο Λέτσος, ενώ το 1-0 έγινε στο 12'. Ο Καλογήρου εκτέλεσε φάουλ και ο Μαργαρίτης με κεφαλιά άνοιξε το σκoρ. Στο 36' η ισοφάριση, όταν από γέμισμα του Λέτσου ο Αποστολίδης βρέθηκε απέναντι από τον Σταμέλο, τον πέρασε και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο επόμενο λεπτό οι Νέοι Αθλητές είχαν την ευκαιρία να πάρουν εκ νέου προβάδισμα. Ο Αντζούρης πάσαρε στον Ανγκόλι, αλλά ο τελευταίος σε τετ-α-τετ έκανε πλασέ πάνω στον Παπάρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 47', μακρινό σουτ του Μουτζούρη έφυγε λίγο άουτ, ενώ κεφαλιά του Μαργαρίτη στο 63' δεν βρήκε στόχο. Επτά λεπτά αργότερα, με τους αμυντικούς της Σκιάθου να έχουν σταματήσει θεωρώντας ότι υπήρχε οφσάιντ, ο Αλαξανδρής βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε μοναδικό τετ-α-τετ, αλλά πλάσαρε άουτ.
Διαγώνιο σουτ του Λέτσου απέκρουσε ο Σταμέλος στο 77' και στο επόμενο λεπτό στην απέναντι πλευρά του γηπέδου ο Αντζούρης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ, αλλά καθυστέρησε και ο Πρίφτι έβαλε την κόντρα. Για να φτάσουμε 84ο λεπτό, όταν ο Τσάγγαρης έβγαλε ωραία πάσα από τον χώρο της άμυνας και ο Αλεξανδρής πέτυχε εξαιρετικό γκολ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στα εναπομείναντα λιγοστά λεπτά, η Σκιάθος είχε ένα μακρινό σουτ του Τσάγγαρη άουτ, ενώ προσπάθεια του ίδιου παίχτη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στην τελευταία καλή φάση για τους νησιώτες.
Έτσι οι Νέοι Αθλητές Νίκης, σύλλογος της Β' Τοπικής Κατηγορίας, απέκλεισαν φέτος δεύτερη ομάδα της μεγαλύτερης κατηγορίας και βρέθηκαν για πρώτη φορά στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Συνθέσεις:
Νέοι Αθλητές Νίκης: Σταμέλος, Μπατσικώστας, Λάμπρου (88' Χονδρός), Τσαγγαράς, Μαργαρίτης, Ευθυμίου, Αγκόλι (57' Παπαπορφυρίου), Αλεξανδρής, Παπαστεργίου, Αντζούρης (83' Στ. Βουρδάκης), Καλόγηρος.
Σκιάθος: Παπάρας, Ντ. Πρίφτι, Τουρναβίτης (87' Σαρρής), Ναλμπάντης, Ελ. Πρίφτι, Γκίνης (46' Μανωλιός), Λέτσος, Μουτζούρης, Αποστολίδης, Τσάγγαρης, Γκάγκας.

 

Last modified onWednesday, 11 December 2013 17:13