noodles volos banner

Φεράντο: "Σημαντικός ο τελικός, αλλά προέχουν τα πλέι-οφ"

Το γεγονός πως αυτός κι η ομάδα του δίνουν την απαιτούμενη βαρύτητα στον προσεχή τελικό, αλλά θεωρούν πιο σημαντικά τα πλέι-οφ της ανόδου που έρχονται τον επόμενο μήνα, ανέλυσε στις δηλώσεις του, ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεράντο.

Αναλυτικά:

"Για εμάς, είναι ένα παιχνίδι ακόμα. Είναι, φυσικά, σημαντικό γιατί είναι ένας τελικός Κυπέλλου, αλλά όχι και πάρα πολύ, καθώς έχουμε μπροστά μας και τα πλέι-οφ της ανόδου. Είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καθώς η Νίκη Βόλου είναι μία ομάδα με ιστορία, αλλά κι εμείς παίζουμε τον πρώτο τελικό στην ιστορία μας. Ελπίζω αύριο να έχουμε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο θα ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι, αλλά και οι ποδοσφαιριστές".

Για το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη Νίκη φέτος κι αν αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για αυτούς, ενόψει τελικού:

"Όχι, δεν το σκέφτομαι έτσι. Είναι, φυσικά, ένας τελικός, αλλά δεν το σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο".

Για το αν η ομάδα του έχει πλεονέκτημα, σε σχέση με τη Νίκη, καθώς ξεκουράστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, λόγω του ρεπό της στο πρωτάθλημα:

"Αυτό το παιχνίδι είναι καθαρά θέμα της Ένωσης. Δεν είναι πολύ σημαντικό αυτό. Η Νίκη Βόλου είναι μία ομάδα που όλο αυτόν τον καιρό προετοιμάζεται, κάνει προπονήσεις, παίζει αγώνες. Μιλάμε για έναν τελικό, κανείς δε σκέφτεται την κούραση. Όλοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν σε αυτόν, εμείς δεν έχουμε ούτε τραυματισμούς, ούτε τίποτα. Όλοι θέλουν να παίξουν".

Last modified onTuesday, 13 March 2018 14:16