noodles volos banner

Ξηροφώτος: "Αντιμέτωπες οι δύο καλύτερες ομάδες"

Την άποψη πως στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ θα αναμετρηθούν οι δύο καλύτερες ομάδες του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής εξέφρασε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΠΣΘ ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος.

Αναλυτικά:

"Είναι ένα παιχνίδι-γιορτή. Αύριο θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο καλύτερες ομάδες της Γ' Εθνικής, για φέτος, σ' αυτόν τον όμιλο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό, ανοικτό κι ανταγωνιστικό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που θα ευχαριστήσει τον κόσμο που θέλει να ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο, σε μία περίοδο που το ποδόσφαιρο περνά μια κρίση. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει. Τέλος πιστεύω να έχουμε την τύχη, γιατί το ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη, που θα μας βοηθήσει για να πάρουμε το Κύπελλο".

Για το αν η Νίκη έχει ψυχολογικό αβαντάζ, λόγω των καλών αποτελεσμάτων που είχε κόντρα στον ΝΠΣ στα παιχνίδια πρωταθλήματος:

"Όπως προανέφερα, και οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ καλές. Αυτό το παιχνίδι Κυπέλλου είναι κάτι το διαφορετικό. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και, επαναλαμβάνω, ας κερδίσει ο καλύτερος".

Για το γεγονός πως θα υπάρχει κόσμος και των δύο ομάδων στο γήπεδο:

"Το ποδόσφαιρο, όσο περισσότερο κόσμο έχει, τόσο πιο όμορφο γίνεται κι είναι καλύτερο και για τους ποδοσφαιριστές. Απλά, ελπίζουμε να αποζημιωθεί αυτός ο κόσμος που θα έρθει".

Last modified onTuesday, 13 March 2018 14:14