noodles volos banner

Διαγόρας-Ν.Π.Σ. Βόλος 2-5 για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ

Πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ ο Ν.Π.Σ. Βόλος, αφού νίκησε με 2-5 στο Στεφανοβικείο τον Διαγόρα.

Οι γηπεδούχοι του Λευτέρη Καλογήρου πήραν το προβάδισμα με εύστοχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Καραπλιάγκου με 1-0 στο 30'. Ωστόσο, μέχρι το ημίχρονο οι παίκτες του Φεράντο όχι μόνο ανέτρεψαν το σκορ, αλλά απέκτησαν και διαφορά δύο τερμάτων. Αρχικά ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά στο 32’ ο Δερμητζόγλου. Εν συνεχεία στο 35’ ο Μάντζης αξιοποίησε το φάουλ του Πίτου Γκαρσία και έκανε την κεφαλιά, που χτύπησε και στο κεφάλι του Κ. Καραπλιάγκου, για να γίνει με αυτογκόλ το 1-2, ενώ στο 42’ ο Μάντζης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παναγιωτόπουλο, τσιμπώντας την μπάλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Πίτου Γκαρσία, που σημείωσε το 1-3.

Ο Διαγόρας στο 60’ κατόρθωσε να ξαναμπεί στο ματς με τέρμα του Πάσχου, που βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει με πλασέ εντός περιοχής μετά από λάθος του κεντρικού αμυντικού Τζελίδη (2-3).  Ο Ν.Π.Σ. Βόλος πάντως σοβαρεύτηκε και έβαλε άλλα δύο γκολ. Στο 78’ με ισχυρό σουτ εκτός περιοχής ο Ντεντάκης αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 2-4, ενώ με βολίδα του Ζέρη στο 81’ διαμορφώθηκε το τελικό 2-5. 

 Να τονιστεί ότι η αποστολή του Διαγόρα αποτελούνταν από 14 παίκτες. 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Παναγιωτόπουλος, Καραμανλής, Δημητριάδης, Κ. Καραπλιάγκος (65’ Ν. Βουραζέρης), Πρασσάς, Σπ. Καραπλιάγκος (85’ λ. τρ. Καρατζιώλης), Γάρος, Καλιακούδας, Πάσχος, Καναβός, Γουτούλης (60’ Ακριβούσης)

Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΣ: Φαρμάκης, Ντεντάκης, Ζέρης, Τζελίδης, Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος,  Πέντα, Δερμήτζογλου, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος.

 

 

Last modified onWednesday, 03 January 2018 16:58