noodles volos banner

Σε …ρομαντική ατμόσφαιρα, Μαγνησιακός-Ρήγας Φεραίος 1-2

Σε ένα πολύ … ρομαντικό ματς, αφού ξεκίνησε στις 16.00 και διεξήχθη για το μεγαλύτερο διάστημά του σε ημίφως, καθώς οι προβολείς του γηπέδου του Μαγνησιακού αποδείχθηκαν ανεπαρκείς, ο Ρήγας Φεραίος, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές της επανάληψης, μπόρεσε με δύο γκολ του Τσελεπή να κάνει την ανατροπή και με σκορ 1-2 να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε ιδιαίτερες φάσεις, πέραν της σημαντικής στιγμής του Νασιακόπουλου στο 39’, που απέναντι από τον Βίτσο αστόχησε. Στο 49’ από φάουλ του Προβιά από τα δεξιά έπεσαν πάνω στην μπάλα ο Θεοδωρόπουλος του Μαγνησιακού και ο Τζέκα του Ρήγα Φεραίου και σε μία περίεργη φάση ο δεύτερος  με το σώμα έβαλε αυτογκόλ, που σήμανε το 1-0 για τον Μαγνησιακό.

Ο Ρήγας άρχισε να πιέζει και στο 71’ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Προβιά μέσα στην περιοχή σε προσπάθεια του Τζοβάρα να περάσει την μπάλα από πάνω του. Ήταν μία απόφαση που προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών από τον πάγκο και τους παίκτες του Μαγνησιακού, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο διαιτητής Βαρτσάκης άργησε να υποδείξει την παράβαση.

Τελικά ο Τσελεπής με εύστοχη εκτέλεση από την άσπρη βούλα έκανε το 1-1, ενώ ο ίδιος με δεξί σουτ έξω από την περιοχή, που χτύπησε πρώτα στο εσωτερικό μέρος του αριστερού δοκαριού στο 88’ έδωσε τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του, γράφοντας το τελικό 1-2. 

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Βασιλείου, Κοντοβάς, Προβιάς, Πανόπουλος, Χατζητρακόσιας, Δεμίρης, Δανιλόπουλος (77’ Τσένα), Λιάρος (77’ Ζάγκας), Θεοδωρόπουλος

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Ράπτης, Γκάγκας, Πατσής, Λάμπρου, Αλεξίου, Νασιακόπουλος, Σούγκαρης (54’ Τζοβάρας), Παπαγεωργίου (67’ Χατζησταμάτης), Τσελεπής, Τζέκα (71’ Παπακώστας)