noodles volos banner

Άνετος ο Θησέας, 0-4 τον Τοξότη

Άνοιξε το σκορ για τον Θησέα ο Κοτζαθανάσης Άνοιξε το σκορ για τον Θησέα ο Κοτζαθανάσης

Με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι στον Τοξότη, ο Θησέας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με άνετη επικράτηση στο βοηθητικό του ΕΑΚ με σκορ 0-4.

Στο 5’ ο Κοτζαθανάσης με σουτ-κεραυνό έκανε το 0-1, ενώ λίγο οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή στιγμή με τον Μίλτο μετά από τροφοδότηση του Βλάχου, με τον τερματοφύλακα Πασπαλάρη να αποκρούει με τα πόδια.

Στο 14’ ωστόσο και πάλι ο Μίλτος με φοβερό σουτ στο παραθυράκι σημείωσε το 0-2, για να ακολουθήσει οριζόντιο δοκάρι του Κοτζαθανάση στο 22’ με αριστερό σουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πασπαλάρης απέτρεψε το 3-0 σε προσπάθεια από κοντά του Βλάχου μετά από σέντρα του Σφάκα.

Το 0-3 έγινε νωρίς στην επανάληψη μετά ο Θησέας φάνηκε να χαλαρώνει. Από κάθετη πάσα του Κοτζαθανάση, ο Βλάχος με εύστοχο πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 52’.

Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Αντζούρη μετά από κεφαλιά πάσα του Ιωάννου στο 86’.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πασπαλάρης, Χρόνης, Κιλαδίτης, Καραγγέλης, Δενελέβας Ν., Γουλιώτης (61’ Παραδάκης), Κόρμπας (72’ Σοροβόλας), Μπαλαμώτης (61’ Τσιατσιάνης), Δενελάβας Λ., Κολιός (78’ Βέτσικας), Λέτσος

ΘΗΣΕΑΣ: Μπράνος, Δημουλάς, Αναστασίου (75’ Ιωάννου), Μοράλες (61’ Αντζούρης),  Καραλόπουλος (46’ Γαρυφάλλου), Τανάγιας, Σφάκας, Γκουγκούδης (46’ Μερμύγγης), Βλάχος, Κοτζαθανάσης, Μίλτος