Logo
Print this page

Γ.Σ. Αλμυρού και Σαρακηνός μονομαχούν για το 46ο Κύπελλο ΕΠΣΘ

Μετά από 20 χρόνια ο Γ.Σ. Αλμυρού και μετά από 22 ο Σαρακηνός θέλουν να σηκώσουν σήμερα στο ΕΑΚ του Βόλου το Κύπελλο της ΕΠΣΘ στον 46ο τελικό του θεσμού (17.30 η ώρα έναρξης).

Οι δύο φιναλίστ στέφθηκαν Κυπελλούχοι για τελευταία φορά το 1997 (Γ.Σ. Αλμυρού-Ρήγας Φεραίος 3-2) και το 1995 (Σαρακηνός-Αστέρας Ριζομύλου 1-0) αντίστοιχα και θεωρούν αμφότεροι ότι ήρθε η ώρα να βάλουν στην τροπαιοθήκη τους ο μεν Γυμναστικός το 10ο Κύπελλο, ο δε Σαρακηνός το 2ο.

Φυσικά το φαβορί είναι ο Γ.Σ. Αλμυρού, που ευνόητο είναι ότι θα κερδίσει και τη μάχη στις κερκίδες, ενώ ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Στ. Βούλγαρης, στον οποίον οφείλεται ότι φέτος ο Γ.Σ. Αλμυρού είναι πανίσχυρος, θέλει μετά τη Νίκη πέρσι να πανηγυρίσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Στα αγωνιστικά ο Μακανίκας θα είναι απών για τους Αλμυριώτες, ενώ ο Γιάννης Φασουράκης στον Σαρακηνό ασχολείται σύμφωνα με δήλωσή του μόνο με τους παρόντες στο σημερινό παιχνίδι κι όχι με τις όποιες απουσίες.

Διαιτητής θα είναι ο Μανώλης Σκουλάς με βοηθούς τους Γόργορη και Σακκά και τέταρτο τον Θεοχάρη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ

Η ΕΠΣΘ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το σημερινό μεγάλο παιχνίδι:

«Το Σάββατο 25/2 και ώρα 17:30 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΘ μεταξύ των ομάδων ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΣ και ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ. Ο Τελικός Κυπέλλου αποτελεί το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός της Ενώσεως μας και το φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας καλείται να τιμήσει με την παρουσία του τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του Νομού μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

16:30 Προσέλευση θεατών

17:30 Έναρξη αγώνα

Απονομές

ΟΔΗΓΙΕΣ

Στη θύρα 4 θα λειτουργεί το μοναδικό εκδοτήριο (16:00)

Λόγω της αυξημένης ζήτησης παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την έγκαιρη προσέλευσή τους

Οι φίλαθλοι του ΑΛΜΥΡΟΥ θα εισέρχονται από την θύρα 5 (πλευρά Γορίτσας)

Οι φίλαθλοι του ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ θα εισέρχονται από την θύρα 3 (πλευρά Βόλου)

Όλες οι Ακαδημίες της ΕΠΣΘ καθώς και οι συνοδοί των παιδιών( 1 συνοδός ανά 25 παιδιά) θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο από τη θύρα 4

Η είσοδος των VIP (με την επίδειξη της πρόσκλησης) θα γίνεται από τη θύρα 4

Last modified onSaturday, 25 February 2017 14:18
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]