noodles volos banner

Μεγάλος νικητής ο Σαρακηνός, τα παράπονα ο Πρωτεσίλαος

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σαρακηνός στο δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, επικρατώντας στο ΕΑΚ του Πρωτεσίλαου με 3-2 σε ένα πολύ ωραίο όσο και επεισοδιακό ματς. Οι γηπεδούχοι έτσι προκρίθηκαν στον τελικό για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία (είχαν χάσει το τρόπαιο στα πέναλτι από την ΑΕ Διμηνίου με 2-3 το 2015), όπου θα αντιμετωπίσουν τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Οι Βολιώτες θεωρούν ότι άξιζαν τη νίκη, πως ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πως με σωστό ποδόσφαιρο και χωρίς να αγχωθούν έφτασαν στην ανατροπή. Από την άλλη οι Πτελεάτες θεωρούν κομβική τη φάση του ακυρωθέντος γκολ στο 13’ του Αλέκου Αραπίτσα, το οποίο θεωρούν κανονικό, γι’ αυτό και κάνουν λόγο για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Στο 25ο δευτερόλεπτο μόλις, ο Παπαδόπουλος κέρδισε πέναλτι στην προσπάθειά του να ντριμπλάρει τον Τσαγγαρά και να βγει στο τετ-α-τετ. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αλέκος Αραπίτσας και έγραψε το 0-1.

Στο 13’ έγινε η φάση, που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους, αφού θεωρούν ότι κακώς ακυρώθηκε για οφσάιντ γκολ με πανέμορφη μακρινή κεφαλιά του Αλέκου Αραπίτσα μετά την μπαλιά του Παπαδόπουλου.

Στο 34’ ήρθε η ισοφάριση μετά από σέντρα από τα αριστερά του Τσεκούρα και γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι στην απέναντι γωνία του Μπέικου.

Ο Πρωτεσίλαος ανέκτησε το προβάδισμα στο 55’, όταν αδέρφια Αραπίτσα συνεργάστηκαν και ο Γιάννης πέρασε και τον τερματοφύλακα Κοντογιάννη, που είχε βγει εκτός περιοχής, και σκόραρε για το 1-2, μπαίνοντας με την μπάλα στα δίχτυα. Στο 68’ ο Σοάρες-Τσιαμπαλής μετά από φάση διαρκείας ισοφάρισε με σουτ από την αριστερή γωνία της μικρής περιοχής, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Γιάννης Κοντοβάς με το ωραιότερο γκολ της συνάντησης με άπιαστο διαγώνιο σουτ, που κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας του Τίτα, στο 75'.

Στο 91’ ο Π. Βούλγαρης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, αλλά ο Κοντογιάννης με τα δύο χέρια πετάχτηκε εντυπωσιακά στο αριστερό του παραθυράκι και έσωσε την ομάδα του, με την μπάλα μάλιστα να χτυπάει και στη συμβολή των δοκών. Το ματς έληξε μέσα σε μεγάλη ένταση, αφού από το 94' έως το 98' είχαμε γενικευμένη σύρραξη, με τον διαιτητή να σφυρίζει μετά τη λήξη. 

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Δημητριάδης, Ιωάννου (60’ Σουάρες), Καλαμάτας, Τσαγγαράς, Σούδης, Τσεκούρας, Κοντοβάς, Μπέικος, Νιάωτης (90’ Ρέλλος), Φραγκογιάννης (60’ Σαμαράς)

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Χασιώτης Β, Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κόρκος Κ., Αραπίτσας Γ., Σιαμανίκος (78’ Χ. Παναγιώτου), Παπαδόπουλος (57’ Π. Βούλγαρης), Τσόγκας (68’ Μαριγκλέν), Αλ. Αραπίτσας

Last modified onWednesday, 25 January 2017 20:55