noodles volos banner

Με απίστευτη ανατροπή ο Σαρακηνός στους τέσσερις του Κυπέλλου

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, καθώς ο Σαρακηνός δείχνοντας ότι δεν παρατά κανένα ματς πριν το τελικό σφύριγμα, κέρδισε για μία ακόμη φορά στο φινάλε και μάλιστα με μεγαλειώδη ανατροπή. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη γύρισε το εις βάρος του 1-2 με τέρματα του Σαμαρά (είχε πετύχει και το πρώτο, φτάνοντας στο χατ-τρικ) στο 89’ και το 92’ και επικράτησε με 3-2 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Στο πρώτο μέρος έγινε παιχνίδι κέντρου χωρίς φάσεις, παρόλ’ αυτά μπήκαν δύο γκολ. Στο 29’ ο Μερμίγγης κέρδισε πέναλτι από τον Φραγκογιάννη και ο Γκίνης από την άσπρη βούλα έκανε το 0-1, ενώ στο 43’ από λάθος του Θεοδοσιάδη, έκλεψε ο Νιαώτης και τροφοδότησε τον Σαμαρά, που προχώρησε και ευρισκόμενος απέναντι από τον Κουρίτα τον νίκησε με σουτ, παρά το ότι ο υψηλόσωμος γκολκήπερ βρήκε αρχικά την μπάλα (1-1).

Στο 68’ από μη σωστή εκτίμηση του Τσαγγαρά μετά από φάουλ του Γκίνη στην πλάτη άμυνας από τη γραμμή του κέντρου, ο Μερμίγγης κατέβασε την μπάλα με το στήθος και πλάσαρε σωστά λίγο έξω από τη μικρή περιοχή για το 1-2 στο 68’.

Το τετ-α-τετ στο 88’ του Νούσια μετά την κάθετη του Ίμπρα σε κόντρα επίθεση ήταν η μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να τελειώσει το ματς, αλλά ο Γράντας απέκρουσε. Ο Σαρακηνός δεν τα παράτησε και στο 89’ ισοφάρισε.  Από σέντρα του δεξιού μπακ Ρέλλου, που ανέβασε την ομάδα του από το 80’ και μετά που μπήκε στο γήπεδο, στο δεύτερο δοκάρι ο Σαμαράς σημείωσε το 2-2 με πλασέ κι ενώ αρχικά ο Νιαώτης δεν είχε καταφέρει ν’ αλλάξει την πορεία της μπάλας στο ύψος του πέναλτι.

Στο επόμενο λεπτό ο Νιαώτης σε τετ-α-τετ είχε πλασέ στη ρίζα της αριστερής δοκού, αλλά τελικά το 3-2 έγινε στο 92’. Από κόρνερ του Ιωάννου από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι μόνος με σουτ ο Σαμαράς έφτασε στο χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Μάλιστα στο 93’ θα μπορούσε να γίνει και το 4-2, αλλά ο Νιαώτης έστειλε την μπάλα με πλασέ λίγο άουτ σε νέο τετ-α-τετ μετά από πάσα του Δημητριάδη.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Δημητριάδης, Ιωάννου, Καλαμάτας (75’ Σούδης), Σουλιώτης, Ντουκώλης (46’ Τσαγγαράς), Σαμαράς, Φραγκογιάννης, Βαλωτής, Νιαώτης, Μπαρμπούτας (80’ Ρέλλος)

ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Τσίρος, Γκοτζόπουλος, Γκίνης, Θεοδοσιάδης, Τσιαντής, Κάρρος, Αποστολίδης (77’ Κουτλουμπάσης), Μερμίγγης, Σιαμέτης (60’ Ίμπρα), Νούσιας

Last modified onThursday, 08 December 2016 11:01