noodles volos banner

Την Τετάρτη το Σκιάθος-Πρωτεσίλαος για το Κύπελλο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ, το παιχνίδι του Κυπέλλου της Ένωσης, ανάμεσα σε Σκιάθο και Πρωτεσίλαο στο Νησί των Σποράδων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/10, λόγω των αγώνων Μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ – Εκδρομή για τους φίλους της ομάδας τους, με προορισμό την Σκιάθο, διοργανώνουν οι ιθύνοντες του Πρωτεσίλαου.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θεσσαλίας ανακοινώνει την τροποποίηση του προγράμματος της προγραμματισμένης Β’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ λόγω των αγώνων των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ την Τετάρτη 2/11/2016. Ο αγώνας Κυπέλλου ΣΚΙΑΘΟΣ – ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ ορίζεται για την Τετάρτη 19/10/2016 και ώρα 13:00. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Β’ φάσης θα αναρτηθεί με νεότερη ανακοίνωση».

Εκδρομή στην Σκιάθο ετοιμάζει ο Πρωτεσίλαος

Αμέσως μετά την παραπάνω εξέλιξη, το Δ.Σ. του Πρωτεσίλαου εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποίησε πως θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στο Νησί των Σποράδων για τους φίλους της ομάδας του Πτελεού, που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Κυπέλλου, ανάμεσα στην Σκιάθο και τον Πρωτεσίλαο, με πλοίο που θα αναχωρήσει από το Πηγάδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρ’ όλο το άσχημο συμβάν με τον τραυματισμό του Θανάση Παπαδόπουλου, την Τετάρτη 19/10/2016, η ομάδα μας δίνει αγώνα Κυπέλλου στην Σκιάθο, με την τοπική ομάδα. Όσοι φίλαθλοι θέλουν να στηρίξουν την ομάδα για πρόκριση στην επόμενη φάση, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Η εκδρομή θα γίνει με πλοίο της “ElisabetCruises” και με αναχώρηση την Τετάρτη στις 9 π.μ. από το Πηγάδι Πτελεού. Πληροφορίες στα μέλη της διοίκησης».

Last modified onMonday, 17 October 2016 21:47