Logo
Print this page

Άνετα ο Πρωτεσίλαος, 6-0 τον Τοξότη

Χατ-τρικ σημείωσε ο Αραπίτσας Χατ-τρικ σημείωσε ο Αραπίτσας

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με το εξ αναβολής ματς Πρωτεσίλαος-Τοξότης στον Πτελεό, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 6-0 με χατ-τρικ του Αραπίτσα. Ήταν το πρώτο επίσημο ματς στη φυσική έδρα της ομάδας του Μιχάλη Ανδρωνά μετά τον θάνατο του Μ. Σιαμανίκου και φυσικά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη, ενώ η νίκη αφιερώθηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου άνδρα. 

Ο Πρωτεσίλαος ήταν πολύ ανώτερος από τον Τοξότη και προειδοποίησε για το τι θα ακολουθήσει μόλις στο 2’ με φάουλ του Μαρικλέν, που σταμάτησε στο δοκάρι. Το πρώτο γκολ ήρθε γρήγορα πάντως στο 5’ με καρφωτή κεφαλιά του Αραπίτσα μετά από σέντρα του Μαρικλέν, ενώ ο ίδιος παίκτης σκόραρε στο 9’ για το 2-0 με σουτ εντός περιοχής. Ο Ξηρομερήσιος που έκανε την πρώτη του εμφάνιση, αφού απουσίαζε για προσωπικούς λόγους το περασμένο Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σημείωσε πάλι με σουτ στο 32’ το 3-0, ενώ το πρώτο μέρος έκλεισε με το σκορ στο 4-0. Ο Θ. Παπαδόπουλος είδε το πλασέ του να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα του Τοξότη, αλλά το ριμπάουντ πήρε ο 16χρονος Λάμπος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 50’ μπήκε το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης, καθώς ήταν προϊόν ομαδικού συνδυασμού των Παπαδόπουλου-Μαρικλέν και Αραπίτσα, με τον τελευταίο να ολοκληρώνει τη φάση, πλασάροντας εύστοχα για το 5-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 62’ από κόρνερ του Θ. Παπαδόπουλου και γυριστή κεφαλιά του Μαρικλέν.

Οι νικητές ξεκίνησαν τον αγώνα με τον Μάνο κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα ήταν οι Λεϊμονής, Ξηρομερήσιος (πλάγιοι μπακ), Μιχόπουλος, Σιαμουρδάνης (στόπερ). Ο Κ. Κόρκος ήταν ο κλασικός αμυντικός μέσος (αντικαταστάθηκε στην έναρξη του δευτέρου μέρους από τον Σούσκο), ως εσωτερικοί χαφ μπροστά του αγωνίστηκαν οι Σ. Χασιώτης και Λάμπος και δεκάρι ο Μαρικλέν (έδωσε τη θέση του στο 68’ στον Μαλλιαρό). Το επιθετικό δίδυμο τέλος αποτέλεσαν οι Θ. Παπαδόπουλος και Αραπίτσας (αποσύρθηκε στο 53’ και πέρασε στον αγώνα ο Παναγιώτου).

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]