Logo
Print this page

Στέκας: "Δεν είμαι 100% ευχαριστημένος, παρά την πρόκριση"

Εν μέρει ευχαριστημένος εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο magnesiasports, ο τεχνικός του Αίαντα Σούρπης, Κώστας Στέκας, στο πλαίσιο της νίκης - πρόκρισης της ομάδας του, κόντρα στην Αγία Παρασκευή για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ.

Αναλυτικά:

«Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, ήμασταν ανά διαστήματα καλοί και μπορώ να πω πως δεν είμαι 100% ευχαριστημένος. Η αξία της ομάδας και των ποδοσφαιριστών μου είναι μεγαλύτερη και θεωρώ πως δε δείξαμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπό μας. Η Αγία Παρασκευή μου άρεσε πολύ ως ομάδα, διαθέτει ένα νεανικό σύνολο και μας δυσκόλεψε. Η πρόκριση θεωρώ πως κρίθηκε στην ικανότητα των ποδοσφαιριστών μου να πετύχουν τέρματα, όπως τα χθεσινά, τα οποία μπορεί να θεωρούνται δύσκολα, αλλά για αυτούς δεν είναι.

Στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, ξεκινάμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, με αντίπαλο τη Σκιάθο εκτός έδρας. Το παιχνίδι θα είναι μεσημέρι, δε ξέρω αν θα υπάρξουν απουσίες, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Υπάρχει κι ένα μικρό πρόβλημα με τον Θανάση Κωστούλα, που είναι τραυματίας από ένα φιλικό που παίξαμε την περασμένη εβδομάδα. Αν τον έχουμε κι αυτόν μαζί μας, πιστεύω πως μπορούμε να μπούμε με το δεξί».

Last modified onMonday, 19 September 2016 20:58
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]