noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ

Ο Σαμαράς μόλις έχει κάνει το 3-0 για τον Σαρακηνό και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του Ο Σαμαράς μόλις έχει κάνει το 3-0 για τον Σαρακηνό και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του

 

Τα φαβορί πέρασαν στους τέσσερις από τους πέντε αγώνες του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, που έγιναν σήμερα Σάββατο, ενώ στο αμφίρροπο ζευγάρι μεταξύ Πανιωνίου και Ιάσονα Α.Μ. (έπαιξε ως φιλοξενούμενος στην έδρα του), ο δεύτερος επικράτησε με άνεση 0-3.

Συγκεκριμένα στο Διμήνι ο Γ.Σ. Αλμυρού έδειξε πιο έτοιμος και με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κοντοβάς στο 26’ και είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Λούμπαρδο επικράτησε με 0-1 της ΑΕΔ.

Ο Πύρασος δεν αντιμετώπισε δυσκολίες με τη συντοπίτισσα Αγχίαλο, της οποίας επιβλήθηκε εύκολα με 0-5, με το σκορ να είναι ήδη 0-3 στο ημίχρονο, ενώ το ωραιότερο γκολ της συνάντησης ήταν το δεύτερο του Ρουκά με διαγώνιο σουτ.

Στο ΕΑΚ ο Σαρακηνός προηγήθηκε των Μικροθηβών νωρίς, στο 13’, με τον Σαμαρά, αλλά η αποβολή του Μπλούχου με δεύτερη κίτρινη στο 55’ για εσκεμμένο χέρι στο κέντρο, άφησε την ομάδα του Κ. Παπαστεργίου με 10 παίκτες. Ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε, όντας ανώτερη, έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα, να πετύχει άλλα δύο τέρματα. Ένα με τον Βαλωτή στο 72’ με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και ένα με τον Σαμαρά στο 76’, που πέρασε και τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και πλάσαρε σε κενή εστία. Έτσι το σκορ έγινε 3-0, για να μειώσει η ομάδα του Χ. Αναγνώστου σε 3-1 με τον 17χρονο Μαντάνη.  Άνετη ήταν και η επικράτηση της Ακρόπολης στο ουδέτερο γήπεδο του Αερινού επί των Μυρμιδόνων με 3-0 με τον Μιχολίτση να πετυχαίνει τα πρώτα δύο προσωπικά γκολ της χρονιάς, ενώ το σκορ άνοιξε νωρίς ο Κ. Κολιαμήτρας.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των σημερινών αγώνων Κυπέλλου:

ΑΕ Διμηνίου-Γ.Σ. Αλμυρού 0-1

(26’ πεν. Κοντοβάς)

Ακρόπολη-Μυρμιδόνες 3-0

(5’ Κολιαμήτρας Κ., 35’, 40’ Μιχολίτσης )

Αγχίαλος-Πύρασος 0-5

(12’ Μαλισιώβας, 20’ Ρουκάς, 40’, 85’ Σφάκας, 64’ Αντζούρης)

Σαρακηνός-Μικροθήβες 3-1

(13', 76' Σαμαράς, 72΄Βαλωτής-82’ Μαντάνης)

Πανιώνιος-Ιάσων Α.Μ. 0-3

(45', 60' Ζατσάι, 75' Καλογριάς)

Last modified onSunday, 18 September 2016 10:04