noodles volos banner

Φαβορί οι γηπεδούχοι στο Ακρόπολη - Μυρμιδόνες

Μεγάλος απόντας για την Ακρόπολη ο Τσουκάλης, που "παρουσιάστηκε" πρόσφατα και υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία Μεγάλος απόντας για την Ακρόπολη ο Τσουκάλης, που "παρουσιάστηκε" πρόσφατα και υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία

Στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, Ακρόπολη Σέσκλου και Μυρμιδόνες Πλατάνου αναμετρώνται στο Δημοτικό Γήπεδο Αερινού (16:00), με την ομάδα της Α’ τοπικής κατηγορίας να είναι το ξεκάθαρο φαβορί, απέναντι στους πάντα επικίνδυνους φιλοξενούμενους.

Αρχικά, όσον αφορά την ομάδα της Ακρόπολης, ο Βαγγέλης Τάχος δεν υπολογίζει, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, τον Μιχάλη Τσουκάλη, ο οποίος πρόσφατα «παρουσιάστηκε» και υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, ενώ αμφίβολος είναι και ο Τσούτσας που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Οι γηπεδούχοι του αυριανού ζευγαριού μοιάζουν αρκετά φορμαρισμένοι και σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, γεγονός που το αποδεικνύει το τελευταίο φιλικό της ομάδας την περασμένη Πέμπτη, όπου κέρδισαν τη Μηλία Λαρίσης, ομάδα Β’ ΕΠΣΛ, με σκορ 2-7 εκτός έδρας.Ο τεχνικός της ομάδας του Σέσκλου, Βαγγέλης Τάχος, με δηλώσεις του στο magnesiasports, υποστήριξε πως θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο θεσμό του Κυπέλλου τη φετινή χρονιά: «Είναι δεδομένο πως θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ. Σκοπεύουμε να αντιμετωπίσουμε τον αυριανό αγώνα, ως επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος. Θεωρώ πως βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο αγωνιστικά, έχουμε να δώσουμε κι άλλα κι αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, θα περάσουμε. Να ευχηθώ υγεία και δύναμη σε όλες τις ομάδες των τοπικών μας πρωταθλημάτων».

Όσον αφορά τους Μυρμιδόνες, ομάδα που πέρσι υποβιβάστηκε στη Β’ ΕΠΣΘ, ο τεχνικός της Λουκάς Κατσιαμπέκης δεν υπολογίζει τους Τσιάτσιο (τιμωρημένος), Χαλάτση (ανέτοιμος) και Μαρμαγκιόλη, που θα απουσιάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο προπονητής της ομάδας του Πλατάνου υποστήριξε, με δηλώσεις του στο siteμας, πως τα παιχνίδια αυτά είναι μία καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του να δοκιμαστούν, ενόψει πρωταθλήματος, κόντρα σε έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο: "Το ματς του Σαββάτου με την Ακρόπολη είναι ένα φιλικό προετοιμασίας για εμάς. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι, είναι μία αναμέτρηση που θα βοηθήσει πολύ τους μικρότερους ποδοσφαιριστές μας να πάρουν εμπειρίες από επίσημα παιχνίδια. Δεν υπάρχει άγχος, γνωρίζουμε πως η Ακρόπολη είναι το φαβορί, θα παίξουμε το ποδόσφαιρό μας κι ό,τι βγει. Ας κερδίσει ο καλύτερος".