noodles volos banner

Έτοιμοι δηλώνουν Αίας και Αγία Παρασκευή

Ένα αρκετά δυνατό και αμφίρροπο ζευγάρι αναμετράται στη Σούρπη την Κυριακή, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ (16:00), όπου ο τοπικός Αίας υποδέχεται την Αγία Παρασκευή.

Οι κιτρινόμαυροι του Κώστα Στέκα διανύουν την τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας τους, έχοντας θέσει ως στόχο την παραμονή τους στην Α' ΕΠΣΘ, παρά την ποιότητα στο ρόστερ τους. Ύστερα από μία σειρά φιλικών παιχνιδιών, τα οποία έχουν δώσει, στρέφονται πλέον στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, με την ομάδα να δηλώνει έτοιμη για ένα καλό ξεκίνημα και, γιατί όχι, την πρόκριση στην επόμενη φάση. Παρόντες στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας θα είναι οι Λαγός και Γρούνας, που μπορεί να μη βρίσκονταν στις πρώτες προπονήσεις της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν, αλλά έχουν ενταχθεί εδώ και καιρό στην προετοιμασία του Αίαντα και θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού τιμ του συλλόγου.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους της Αγίας Παρασκευής, η ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη δηλώνει πανέτοιμη ενόψει Κυριακής. Συγκεκριμένα, η προετοιμασία κυλά ομαλά, δίχως κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, με τον τεχνικό των κόκκινων να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του. Οι άνθρωποι της ομάδας υποτηρίζουν πως η κλήρωση του Κυπέλλου και η "διασταύρωσή" τους με τον Αίαντα δεν κρίνεται ούτε καλή, ούτε κακή, ευελπιστώντας σε ένα καλό ξεκίνημα, με την ευχή να κερδίσει ο καλύτερος. Υπενθυμίζουμε πως το τελευταίο φιλικό που έδωσε η Αγία Παρασκευή ήταν το περασμένο Σάββατο, με αντίπαλο τον Άρη Μελισσατίκων, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1).


Το παιχνίδι, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Σούρπης και ώρα 4 μ.μ.

Last modified onWednesday, 14 September 2016 18:32