noodles volos banner

ΕΜΑ-ΓΣ Αλμυρού 0-2

 

Με δύο γκολ στο ξεκίμνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΓΣ Αλμυρού "καθάρισε" την πρόκριση στις Μικροθήβες. Επιβλήθηκε 0-2 της Ένωσης Μικροθηβών Αϊδινίου και συνεχίζει στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Το 0-1 ο Χειλάς στο 53ο και το 0-2 ο Μαλισσόβας ένα δεκάλεπτο αργότερα.
Η ΕΜΑ είχε καλή παρουσία παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της και μάλιστα δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης. Στο 10' σουτ του Γκαμάλια χτύπησε στη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού και κύλησε πάνω στη γραμμή του τέρματος πριν απομακρυνθεί από αμυντικό, στο 15' ο Καπέσιος, υπό πίεση, είχε πλασέ άουτ από καλή θέση, ενώ στο 25' ο Καραβάς είχε επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ. Για τον ΓΣΑ, χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες. Στο 30ό λεπτό ο Αντζούρης είχε δοκάρι σε φάουλ, στο πρώτο μέρος οι Χειλάς, Π. Βούλγαρης, Αντζούρης έχασαν φάσεις για γκολ, στην επανάληψη σουτ του Νίκου Βούλγαρη σε τετ-α-τετ έβγαλε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ της ΕΜΑ. Αξίζει να αναφέρουμε πως κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων κάθησε για ακόμη ένα ματς ο Ζαγκαβιέρος, ο οποίος ...κολλώντας τα τελευταία ένσημα στο τοπικό ποδόσφαιρο, καθιερώνεται ως τερματοφύλακας! Είχε πολλές επεμβάσεις που θα ζήλευαν και κανονικοί γκολκίπερ! Την απόδοσή του εξήρε ο Χρήστος Αναγνώστου, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ανέφερε πως η ΕΜΑ δικαιούνταν ένα γκολ και πως ο ΓΣΑ προκρίθηκε δικαίως, ευχόμενος καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Συνθέσεις:
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Ζαγκαβιέρος, Θ. Βαλκανιώτης, Διαμαντένιας, Μάμο, Λανάι, Ζιούλης, Καρατζόγλου (70' Βέτσικας), Καραβάς (60' Αναγνώστου), Ρομάριο, Γκαμάλιας, Καπέσιος (60' Σκοτεινός).
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος (20' λ.τρ. Ράπτης), Τσιάτσιος, Σπύρου, Κυριάκος, Μαλισσόβας, Κρανάς (80' Μπίνας), Ν. Βούλγαρης, Αντζούρης, Π. Βούλγαρης (83' Ακρίβος), Χειλάς.

 

Last modified onWednesday, 09 December 2015 16:52