noodles volos banner

Δάφνη-Ηρακλής 1-5

Ξεπέρασε το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο ο Ηρακλής Βόλου και ξεκίνησε τη σεζόν στην Α' ΕΠΣΘ με τον καλύτερο τρόπο. Στο γήπεδο της Νεάπολης, βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από τη Δάφνη, όμως κέρδισε 5-1 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσελεπή που σημείωσε χατ τρικ. Η φάση που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 21ο λεπτό όταν ο Νούσιας κέρδισε πέναλτι και παράλληλα την αποβολή του αμυντικού Βλαχάβα. Έτσι, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα η Δάφνη έπαιξε με παίκτη λιγότερο. Στο 5ο λεπτό ο Δεμίρης σκόραρε για τους γηπεδούχους με κοντινή προβολή και ο Τσουκάλης ισοφάρισε στο 21ο με εύστοχο πέναλτι. Στην επανάληψη, “μίλησε” ο Τάσος Τσελεπής με γκολ στο 65ο, 70ό και 85ο λεπτό, ενώ ενδιάμεσα ο Νούσιας είχε κάνει το 1-4 με κεφαλιά από κόρνερ του Κοντοβά.

Συνθέσεις:
Δάφνη: Μπαρτζώκας, Βλαχάβας, Νικηφοράκης (80' Παπανίκος), Χιώτης, Τσάτσος, Τσότζορας, Παπαστεργίου, Γιούργας (75' Κοντορίζος), Δεμίρης, Ευαγγελός, Σιαμέτης,
Ηρακλής Βόλου: Ανατολής, Ασλάνογλου, Κοντοβάς, Τσαντόπουλος, Μοράλες (80' Μπαρμπούτας), Καλλιακούδας (60' Θάνος), Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής, Τσουκάλης, Αραμπατζής (73' Τσατσαρώνης).