noodles volos banner

Μαγνησιακός-Πηλέας 1-2

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε ο Πηλέας στην Α' ΕΠΣΘ καθώς επιβλήθηκε 1-2 του Μαγνησιακού στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Σκόρερ δύο φορές από την άσπρη βούλα ο Αντώνης Ταφίλης, ο οποίος στη νέα του ομάδα, συνέχισε να σκοράρει. Το πρώτο πέναλτι δόθηκε στους νεοφώτιστους για χέρι του Γιαμαλή σε σουτ του Ταφίλη, ύστερα από σέντρα του Μπρισμπέου στο 18ο λεπτό και το δεύτερο στο 27ο σε μαρκάρισμα του Βασιλείου στον Μπραχιμάι. Το 1-2 σημειώθηκε λίγο πριν από το τέλος από τον Σεραφείμ Τσιουρέλη ύστερα από φάουλ του Αντωνόπουλου κι απόκρουση του γκολκίπερ.
Για τον Μαγνησιακό, που διαμαρτυρήθηκε για τη δεύτερη υπόδειξη του πέναλτι εις βάρος του, απείλησε με δύο σουτ του Σιφνιώτη στο πρώτο μέρος και δύο του Οικονόμου, στην επανάληψη οι Γκέρτσος, Τσιάνος με σουτ και Οικονόμου με κεφαλιά είχαν καλές στιγμές να σκοράρουν. Για τον Πηλέα, που προηγήθηκε νωρίς και φρόντισε να υπερασπιστεί το προβάδισμα, όπως κι έκανε με επιτυχία, ο Παλάσης, από ασίστ του Κατσικαδάμου, είχε μεγάλη ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 89ο λεπτό.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Παρκιώτης, Κρανιάς, Αντωνόπουλος, Βασιλείου, Γιαμαλής, Καραλής (70' Τσιουρέλης), Σιφνιώτης (75' Τζίκας), Τσιάνος, Καρακίτσιος (73' Γκέρτσος), Νιαώτης, Οικονόμου.
Πηλέας: Φηύγας, Καζάκης, Δημόπουλος, Μ. Ματθαίου, Σουλιώτης, Βαΐτσης, Κατσικαδάμος, Μπραχιμάι, Κ. Μπρισμπέος (78' Παλάσης), Ταφίλης (80' Θάνος), Τσακίρης (72' Στύλας).