noodles volos banner

Ο δέκατος τελικός Κυπέλλου για τον Βασίλη Τζέκα!

Για τον δέκατο τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ ετοιμάζεται ο Βασίλης Τζέκας, αλλά αυτή τη φορά από διαφορετικό μετερίζι... Θέλει τον πρώτο του τίτλο ως πρόεδρος του Σαρακηνού και έβδομο συνολικά στην πολύχρονη διαδρομή του στα γήπεδα.

Ο Βασίλης Τζέκας έχει κατακτήσει έξι φορές το Κύπελλο με πέντε διαφορετικές ομάδες (!), ενώ σε άλλες τρεις περιπτώσεις ήταν στην πλευρά των φιναλίστ. Συγκεκριμένα, πήρε το τρόπαιο ως παίκτης (τερματοφύλακας) το 2000 με τον Ηρακλή Βόλου (σε τελικό κόντρα στον ΓΣΑ), το 2001 και 2002 με τη Νίκη Βόλου (κόντρα σε Μαγνησιακό και ΓΣΑ), το 2004 με τον Ολυμπιακό Βόλου (κόντρα στον Ρήγα Φεραίο), το 2008 με τον Θησέα (κόντρα στον Αστέρα Ριζομύλου) και το 2009 με τον Ρήγα Φεραίο (κόντρα στην ΑΕ Λεχωνίων). Στη φιναλίστ ομάδα ήταν στους τελικούς το  2006 (με τον Εθν. Ολυμπιακό Βόλου κόντρα στον Ρήγα Φεραίο), 2007 (με τον Θησέα κόντρα στον Εθν. Ολυμπιακό Βόλου) και 2010 (με τον Ρήγα Φεραίο κόντρα στον Πύρασο).

Με λίγα λόγια, έδωσε το παρών στους οκτώ από τους δέκα τελικούς της δεκαετίας του 2000 κι επιστρέφει πλέον από άλλο πόστο, καθώς από το καλοκαίρι του 2013 είναι πρόεδρος του Σαρακηνού, στο “δική του” διοργάνωση με στόχο ακόμη μία κατάκτηση του τροπαίου. Αυτή τη φορά δεν θα έχει συμμετοχή στον αγωνιστικό χώρο αλλά η αγωνία σε ένα τέτοιο αγώνα παραμένει η ίδια... Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι όπου Κύπελλο... και ο Τζέκας, αφού τρεις φορές έπαιξε σε ημιτελικό Κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος, με τη Νίκη Βόλου κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, με τον Θησέα κόντρα στην Κοζάνη και με τον Ρήγα Φεραίο κόντρα στην Κασσιώπη.

 

Last modified onTuesday, 17 February 2015 13:11