noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Δημητριάς 2-1

Ο Χατζέλας με γκολ στο 85' έστειλε το ματς στην παράταση (φώτο αρχείου) Ο Χατζέλας με γκολ στο 85' έστειλε το ματς στην παράταση (φώτο αρχείου)

Λίγο έλειψε να γίνει η μεγάλη έκπληξη στο Στάδιο "Αθ. Ραγάζος" καθώς ο ΓΣ Αλμυρού πήρε την πρόκριση στην παράταση και αφού ο Χατζέλας έστειλε το ματς στο έξτρα ημίωρο με γκολ λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Η Δημητριάς προηγήθηκε με τον Στέλιο Καρακώστα στο 50ό λεπτό, σε αγώνα που ήταν μονόλογος για τους παίκτες του ΓΣΑ που έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, σύμφωνα με τον τεχνικό τους. Ο Χατζέλας στο 85' "λύτρωσε" τους "κυανόλευκους" και την πρόκριση χάρισε ο Χειλάς με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής στο 112ο λεπτό. Οι δύο ομάδες είχαν από μία αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα: ο Γρούνας για λογαριασμό του ΓΣΑ στο 118' και ο Μπάφας στο 115'. Στην προημιτελική φάση, ο σύλλογος του Αλμυρού παίζει εκτός έδρας με την Αγχίαλο.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Μάνος, Φαράντος, Τσιάτσιος, Κυριάκος, Γρούνας, Μαλισσόβας (60' Κουρτέλης), Ράπτης, Τσόγκας (75' Ακριβούσης), Χατζέλας, Δανόπουλος (65' Χειλάς), Αραπίτσας.
Δημητριάς: Ράμος, Ασημάκης, Δημουλάς (70' Μελέτης), Στ. Καρακώστας, Μπάφας, Μπουρνάκης, Ζαρίφης (85' Π. Ταφίλης), Κ. Καρακώστας, Αντ. Ταφίλης (75' Ι. Ζαρίφης), Πετρόπουλος, Τσακίρης.