noodles volos banner

Θησέας-Ε.Μ.Α. 3-0

Τρία γκολ και τρία δοκάρια είχε ο Θησέας, περσινός φιναλίστ του Κυπέλλου, που κέρδισε 3-0 την Ένωση Μικροθηβών Αγροτικού σήμερα το πρωί στο γήπεδο των Λεχωνίων και συνεχίζει στη β' φάση όπου θα αντιμετωπίσει, ξανά εντός έδρας, τον Διαγόρα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "πράσινους" ο Βαγγέλης Καψάλης, που συνδύασε την επιστροφή του στην ομάδα, με χατ τρικ. Ο έμπειρος φορ σκόραρε στο 29' με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, στο 60' με πλασέ και στο 70' με σουτ εκτός των καρέ. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 32', ενώ το οριζόντιο δοκάρι "σημάδεψαν" ακόμη ο Ρενάτο στο 37' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Κόκκας στο 80ό λεπτό. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες για τον Θησέα, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα είχε τις δικές της καλές στιγμές στο ξεκίνημα του ματς όταν λίγο έλειψε να προηγηθεί. Προσπάθεια του Ζγουλέτα ανακόπηκε λίγο πριν τη γραμμή στο 5' και τρία λεπτά αργότερα, σουτ του Καπέσιου απέκρουσε ο Κουτσιρίμπας.

Συνθέσεις:
Θησέας: Κουτσιρίμπας, Καράτσαλος, Κατσιώτης, Μούτος, Ελευθερίου, Οικονόμου (65' Κόκκας), Μάστορας (63' Βαλωτής), Αγγελής, Καψάλης, Λιάρος (15' λ.τρ. Σούδης), Ρενάτο.
Ένωση Μικροθήβων Αγροτικού: Παρθένης, Λανάι, Πορταρίτης, Σκοτεινός, Τοσούδης, Ι. Παπανίκος (80' Τρόμπατζης), Χορταριάς, Βέτσικας (60' Ρεφουγιάτι), Καπέσιος, Διαμαντένιας (75' Κουφαλιδάκης), Ζγουλέτας.