noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Ακρόπολη 4-0

Ο ΓΣ Αλμυρού επιβεβαιώσε τον τίτλο του φαβορί και προκρίθηκε στην τετράδα του Κυπέλλου κερδίζοντας 4-0 την Ακρόπολη στο Στάδιο "Αθ. Ραγάζος", ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη. Το 1-0 έγινε στο 22' με πέναλτι του Τσίπη (δόθηκε η παράβαση από το διαιτητή Βλάχο για χέρι του Σουλιώτη που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι), το 2-0 στο 66' με δυνατό σουτ του Γιάννη Αραπίτσα, το 3-0 στο επόμενο λεπτό όταν ο σκόρερ του δευτέρου τέρματος πάσαρε στον αδερφό του Αλέκο κι αυτός με πλασέ από πλάγια σκόραρε, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ στο 78' με σουτ του Γκάμπα. Ο ΓΣ Αλμυρού είχε χαμένο πέναλτι στο 75' όταν ο Γκούρης νίκησε τον Μπούση (την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Γ. Αραπίτσας), ενώ λίγο πριν το πρώτο γκολ, ο Παναγιώτου είχε δοκάρι σε απευθείας φάουλ.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Χαλάτσης, Γκάμπας, Κουρτέλης, Βούλγαρης, Ελευθερίου, Παναγιώτου, Αραπίτσας Γ. (79' Φάτσης), Μπούσης, Χατζέλας, Τσίπη ( 73' Μπούρχας), Αραπίτσας Αλ. ( 77' Κουτσούμπας).
Ακρόπολη: Γκούρης, Καπουράνης, Στεργιόπουλος, Σουλιώτης, Κουνής (60' Παλάντζας), Δ. Φώτου, Αξιώτης, Φ. Φώτου, Ανατολής (60' Μαμουρέλης), Παπάς (70' Πασσιάς), Τσουκάλης.

Last modified onWednesday, 11 December 2013 17:36