noodles volos banner

Ο Άνθιμος Γαζής για τη γ.σ. της ΕΠΣΘ

Aνακοίνωση για τη γενική συνέλευση της ΕΠΣΘ και τα όσα ειπώθηκαν σε αυτή εξέδωσε ο Άνθιμος Γαζής Μηλεών, το κείμενο της οποίας έχει ως εξής: "Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε σε τοπικό site ότι συστάθηκε οκταμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Κανάβα, Παππή, Τασιόπουλο, Τζουβάρα, Κατσούρα, Στάμο, Μαρμαρά και Βαλκανιώτη η οποία στις 19 Αυγούστου, ημερομηνία στην οποία θα συνεχιστεί η Γ.Σ. της ΕΠΣΘ, θα φέρει νέες προτάσεις για την αναδιάρθρωση των ερασιτεχνικών κατηγοριών του νομού μας. Και ο λόγος για τον οποίο ειλικρινά προκλήθηκε η εν λόγω έκπληξη, είναι η μη συμμετοχή στην επιτροπή του κ. Σιφνιώτη Δημητρίου, μέλους του Δ.Σ. του σωματείου μας, ο οποίος αν και δήλωσε οικειοθελώς συμμετοχή στην εν λόγω επιτροπή και καταγράφηκε από τον κ. Παππή αμέσως μετά τον κ. Κατσούρα δεν αναφέρεται ως μέλος αυτής. Υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό κύριοι της πλειοψηφίας της ΕΠΣΘ; 

Εάν έγινε λάθος αναγραφή των ονομάτων της επιτροπής από το εν λόγω site, ζητάμε συγγνώμη και παρακαλούμε για τη διόρθωση αυτών, εάν όχι παρακαλούμε γνωρίστε μας το λόγο για τον οποίο δεν συμπεριλήφθηκε στην επιτροπή ο εν λόγω κύριος, κοινοποιήστε μας τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης και επιτέλους αποφασίστε εάν εργάζεσθε για το καλό των ερασιτεχνικών σωματείων της περιοχής ή επιθυμείτε να ψηφίζονται οι αποφάσεις σας εκ του ασφαλούς. Γιατί με την εν γένει συμπεριφορά σας, αποδεικνύετε έμπρακτα το δεύτερο.

Δεν είμαστε και δεν υπήρξαμε ποτέ ως Σωματείο, υποχείριο κανενός και δεν είμαστε διατεθειμένοι να γίνουμε. Εάν η αναδιάρθρωση, αποτελεί μοχλό οικονομικής ελάφρυνσης των ερασιτεχνικών σωματείων της περιοχής μας και προάγγελο ενός ανταγωνιστικότερου πρωταθλήματος όπως ευαγγελίζεσθε, γιατί δεν επιτρέπετε τη συμμετοχή στην επιτροπή σωματείων τα οποία τάχθηκαν κατά σας στις εκλογές; Σας ενοχλεί ότι αποτελεί μέλος της παράταξης του κ. Θεοδώρου, υποψήφιος του Συλλόγου μας; Σας το είπαν ξεκάθαρα όλα σχεδόν τα σωματεία στη Γ.Σ. της 31/7, «ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ», δείτε μας όλους ως πρεσβευτές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας ή δηλώστε ευθαρσώς ότι όσοι δεν ήταν μαζί σας, είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού. Για να τελειώνουμε επιτέλους με την εκ του «ασφαλούς» διοίκηση της ΕΠΣΘ, σας δηλώνουμε ότι, εάν δεν μας θέλετε μαζί σας θα είμαστε απέναντί σας, όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα.

Και επί της ευκαιρίας, μπορείτε σας παρακαλώ να μας γνωρίσετε πως είναι δυνατόν μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος, να εκπροσωπεί στη Γ.Σ. της Ένωσης ερασιτεχνικό σωματείο (κ. Παππής) και έτερο μέλος της εν λόγω επιτροπής (κ. Κανάβας), να μην δέχεται ως μέλος της οκταμελούς επιτροπής εκπρόσωπο σωματείου της Β’ Τοπικής με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να αποφασίσει κανένας για τη Μακρυνίτσα; Έχετε καταλάβει ότι το προεδρείο της ΕΠΣΘ δεν εκπροσωπεί μεμονωμένα σωματεία; Εάν ναι, ο κ. Παππής δεν μπορεί να είναι εκπρόσωπος του Μαγνησιακού στη Γ.Σ. ούτε ο κ. Κανάβας να υπεραμύνεται της Μακρυνίτσας και ως εκ τούτου κακώς συμμετέχουν στην επιτροπή πρωταθλήματος αφού οι θέσεις τους δεν είναι αντικειμενικές, αλλά υποκειμενικές, εάν όχι, λυπούμαστε ειλικρινά γιατί θεωρούσαμε ότι αποτελείτε εχέγγυο της αντικειμενικής και άνευ προκαταλήψεων διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων".

Επίσης, ο Άνθιμος Γαζής ανακοίνωσε τρία νέα μέλη στο διοικητικό του συμβούλιο που είναι οι Καραντούρος Δημήτριος, Μητράκος Βασίλειος, Καπανιάρης Ιωάννης.