noodles volos banner

Στην Α' ΕΠΣΘ οι Μυρμηδόνες, 2-1 τον Τοξότη στην εκπνοή

Η αρχική ενδεκάδα των Μυρμηδόνων στη Νεάπολη Η αρχική ενδεκάδα των Μυρμηδόνων στη Νεάπολη

Οι Μυρμηδόνες, έχοντας και την τύχη με το μέρος τους κατάφεραν στο μπαράζ ανόδου ανάμεσα στους δευτεραθλητές των δύο ομίλων της Β’ ΕΠΣΘ να κερδίσουν στο στάδιο της Νεάπολης με 1-2 στο 90’ τον Τοξότη με αυτογκόλ του Τσιατσιάνη. Έτσι, θα αγωνίζονται του χρόνου στη Α’ Τοπική.

Το 1-0 έγινε στο 14’ με τον ταχύτατο Δ. Μπούρχα, που βγήκε στο τετ-α-τετ μετά τη βαθιά μπαλιά του αρχηγού και κεντρικού αμυντικού Βέργα και νίκησε τον Πασπαλάρη. Ο Τοξότης έφερε το ματς στα ίδια γρήγορα, αφού στο 22’ μετά από κόρνερ, ο Ν. Δενελάβας έκανε το σουτ και στην πορεία της μπάλας μέσα από τη μικρή περιοχή ο Λ. Δενελάβας την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 43’ ο Λ. Δενελάβας σημάδεψε από θέση μέσα δεξιά το απέναντι παραθυράκι, αλλά αστόχησε, με τον Μπίκο να ελέγχει πάντως την πορεία της μπάλας, ενώ στο 67’ ο Μπίκος μπλόκαρε στην κλειστή του γωνία το σουτ του Λέτσου. Στο 79’ ο Τοξότης έχασε διπλή ευκαιρία με τον Κόλιο, με την πρώτη προσπάθειά του να αποκρούεται κοντά στην εστία από αμυνόμενο και τη δεύτερη να φεύγει άουτ.

Στο 83’ απάντησαν οι Μυρμηδόνες με τη σέντρα-σουτ του Δ. Μπούρχα να καταλήγει στη συμβολή των δοκών. Τελικά στο 90’ οι Μυρμηδόνες κατάφεραν να πάρουν το ματς με αυτογκόλ του Τσιατσιάνη, που πήγε να διώξει μετά από σέντρα, αλλά έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με το γόνατο. Έτσι η ομάδα του Πλατάνου κέρδισε με 1-2 και πήρε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ, πανηγυρίζοντας δεόντως.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πασπαλάρης, Μαρούφ (69’ Σοροβόλας), Κυλαδίτης (61’ Τσιατσιάνης), Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Σκλαπάνης, Λέτσος, Κολιός, Λ. Δενελάβας, Κόρμπας, Παραδάκης (65’ Βέτσικας)

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Μπίκος, Π. Μπούρχας (60’ Κοντοβάς), Ακρίβος (90’ Πιπίνης), Κουφάκης, Βέργας, Ν. Βούλγαρης, Τετριμίδας (78’ Κατσαβριάς), Δ. Μπούρχας, Μακρής, Ναούμ

1 toxotis baraz

Ο Τοξότης, όπως παρατάχτηκε στη Νεάπολη

1baraz

Οι αρχηγοί Λ. Δενελάβας και Βέργας με το διαιτητικό τρίο, που αποτελούσαν οι Ρούσης, Παπαδημητρίου και Γόργορης

2baraz

Φάση από την αναμέτρηση

3baraz

Άποψη από την εξέδρα του γηπέδου της Νεάπολης, με τους Πέτρο Θωμαΐδη και Δημήτρη Στεφανή να παρακολουθούν την αναμέτρηση…

4baraz

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε το μπαράζ ανόδου
Last modified onSaturday, 26 May 2018 19:54