noodles volos banner

Έσπασε το αήττητο της Δήμητρας ο Πανιώνιος-Τα αποτελέσματα

Η φάση του γκολ του Πανιωνίου με τον Νίκο Τσακίρη Η φάση του γκολ του Πανιωνίου με τον Νίκο Τσακίρη

Μετά από 17 νίκες και 3 ισοπαλίες και μία αήττητη πορεία είκοσι αγώνων, η Δήμητρα υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα του Β’ ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ με 1-0 από τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι του Σπύρου Φώτου κατάφεραν στην έδρα τους, το γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, να γίνουν η πρώτη ομάδα που νικά φέτος τους Ευξεινουπολίτες. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Νίκος Τσακίρης στο 78’ με άψογο πλασέ με το αριστερό μετά από μπαλιά του Κιπτίου από τα δεξιά (φωτό).

Στο πρώτο μέρος ο τερματοφύλακας Γεωργαλής του Πανιωνίου είχε πολύ θετικές επεμβάσεις στο 10’ και το 27’ σε προσπάθειες των Αραπίτσα και Καρατέεβ. Ακολούθως, στο 30’ ο Κιπτίου ήταν μόνος, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία, ενώ στο 35’ ο Λυρίτσης είδε τον Σαρρή να του στερεί το γκολ σε κεφαλιά, με την μπάλα να ακουμπά μετά την απόκρουση και στο δοκάρι.

Μετά το 1-0 ο σκόρερ Νίκος Τσακίρης έκλεψε από τον Στεφανή και βρέθηκε σε τετ-α-τετ, αλλά πιεζόμενος νικήθηκε από τον Σαρρή, ενώ στο 93’ η κεφαλιά του Στεφανή αποκρούστηκε θεαματικά από τον Σαρρή.

Ο τρίτος Πανιώνιος εξακολουθεί να είναι στο μείον τρία από τους Μυρμηδόνες και θα παλέψει μέχρι τέλους, για να καταλάβει αυτός τη δεύτερη θέση, ενώ η ομάδα του Πλατάνου μείωσε πλέον στους πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Δήμητρα και θέλει στις εναπομείνασες αγωνιστικές  να πάρει έξι βαθμούς παραπάνω, αφού υστερεί στην ισοβαθμία.

Στα δύο πρωινά ματς του Α’ ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ είχαμε νίκες του Νέου Μαγνησιακού και της Μακρινίτσας. Ο Νέος Μαγνησιακός του Θωμά Μακρή συνέτριψε με 5-0 την Ιωλκό με τον Τάρε να σκοράρει δύο φορές στο 7’ και το 40’ και από μία οι Κατσίφας στο 54’, Τσιγαρίδας στο 65’ και Ταυλαρίδης στο 72’.

Η Μακρινίτσα σημείωσε σημαντικό διπλό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή, επικρατώντας στο βοηθητικό του ΕΑΚ της Δυνάμεως με 1-2. Το νικητήριο γκολ ήρθε στο 90’ με προβολή του Παλαμιώτη, ο οποίος είχε ανοίξει και το σκορ στο 3’, κάνοντας το 1-0, ενώ οι Πηλιορείτες είχαν ισοφαριστεί στο 34’ από τον Κατσίγκρα.

Μεγάλα σκορ σημειώθηκαν στα απογευματινά ματς της Κυριακής στον δεύτερο όμιλο. Ο Απόλλων Καναλίων νίκησε στο γήπεδό του τον Αχιλλέα (έπαιξε με απουσίες και με κατά συνθήκη τερματοφύλακα) με 5-2 (16’, 25’ Βασιλείου, 40’ Αργ. Δημόπουλος, 65’ Ν. Δημόπουλος, 75’ Ψαθάς-18’ Αραπίτσας, 52’ Γ. Παναγιώτου). Ο Αχιλλέας καταγγέλλει την υβριστική, όπως τη χαρακτηρίζει, συμπεριφορά του τεχνικού των γηπεδούχων, Θανάση Βλαχόπουλου, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, και ευχαριστεί τα μέλη της διοίκησης του Απόλλωνα, αλλά και παλαιούς παράγοντες, για την πυροσβεστική παρέμβασή τους.

Η Δάφνη κέρδιζε με 4-1 τις Μικροθήβες στο βοηθητικό του ΕΑΚ, αλλά ισοφαρίστηκε σε 4-4 σε ένα φοβερό ματς, όπου ξεχώρισε το χατ-τρικ του για τους φιλοξενούμενους του Αλμπέρτο Λανάι (21’, 70’ Καρακίτσος, 32’ Τερλεξής, 41’ Κουσιαλάκης-48’ πεν., 80’, 85’ Αλ. Λανάι , 77’ Ρομάριο). Με δέκα παίκτες έπαιζε η Δάφνη από το 48’ λόγω αποβολής του Γκιάστα με δεύτερη κίτρινη για πέναλτι που έκανε. Το αποτέλεσμα έφερε τη λύση συνεργασίας του Τάκη Παρισσάκη με τη Δάφνη, με τον γνωστό τεχνικό να δίνει τη χαρά της συμμετοχής στα τελευταία λεπτά στον 15χρονο τερματοφύλακα Κοντοστάθη, χωρίς να ευθύνεται πάντως για τα τρία τέρματα που δέχτηκε.

Στην Ευξεινούπολη ακόμη μπαίνουν γκολ, αφού ο Άθλος Αλμυρού επιβλήθηκε με 6-4 του Ερμή (17’ Τίτου, 47’ Σιαμέτης, 49’ Κέρτσι, 68’ Ζαντιώτης, 70’ Σαρσώνης, 84’ Κοντοβάς - 30’ Ακριβόπουλος, 60’, 66’ Μαλαμούλης, 82’ Πινιάρης).

Τα αποτελέσματα της Β' ΕΠΣΘ την Κυριακή

(όλα τα ματς της Α' ΕΠΣΘ έγιναν το Σάββατο)

Β' ΕΠΣΘ/Α' όμιλος

Νέος Μαγνησιακός-Ιωλκός 5-0

Δύναμις-Μακρινίτσα 1-2

Β' ΕΠΣΘ/Β' όμιλος

Πανιώνιος-Δήμητρα 1-0

Δάφνη-Μικροθήβες 4-4

Απόλλων-Αχιλλέας 5-2

Άθλος-Ερμής 6-4

 

Last modified onSunday, 29 April 2018 21:15