Logo
Print this page

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της Β’ ΕΠΣΘ την Κυριακή

Φάση από το ματς Δύναμις-Ελευθεριακός 1-1 Φάση από το ματς Δύναμις-Ελευθεριακός 1-1

Με τέσσερα γκολ του Ζαρίφη και από ένα των Κωτούλα, Σερ. Τσιουρέλη, Κοτρώνη και Φιλατζικιώτη η Αγία Άννα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστική για τον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ συνέτριψε με 8-1 τον Κένταυρο Νότιου Πηλίου.

Σπουδαία νίκη για τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, που επιβλήθηκε στο γήπεδό του με 2-1 της Α.Ε. 2002. Τα των νικητών σημείωσα στο 9’ ο Βαλαρούτσος με κεφαλιά με πλάτη προς την εστία μετά από σέντρα του Θεοδωρόπουλου και ο Σπύρου στο 51’ επίσης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Βαλαρούτσου. Το 1-1 είχε γίνει στο 43’ από τον Στουμποβίκο. Να σημειωθεί ότι ο Ιάσων είχε νικήσει και στον πρώτο γύρο με 0-1.

Στο βοηθητικό του ΕΑΚ μπορεί η Δύναμις να προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Μάστορα με σουτ από απόσταση αναπνοής μετά από ασταθή απόκρουση του Ζαγκαβιέρου, που όμως ήταν πολύ καλός στην επανάληψη, αλλά η ομάδα του Χρήστου Οικονόμου ισοφαρίστηκε στο 44’ και έτσι το ματς με τον Ελευθεριακό ισόπαλο με 1-1.

Στον β’ όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ τρίποντα πήραν οι Άθλος μετά το 2-0 επί του Αγροτικού με τέρματα των Σιαμέτη στο 34’ και Γκέρτσι στο 72’ και ο Αχιλλέας Αχιλλείου με 3-0 κόντρα στον Ερμή με δυο γκολ του παίκτη-προπονητή Γιάννη Παναγιώτου στο πρώτο μέρος και ένα του Σπανού στο 51’.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της Β’ ΕΠΣΘ την Κυριακή:

Α’ όμιλος

Ιάσων Α.Μ.- ΑΕ 2002 2-1
Δύναμις- Ελευθεριακός 1-1
Αγ. Άννα- Κένταυρος Ν.Π. 8-1
Β’ όμιλος

Άθλος- Αγροτικός 2-0
Αχιλλέας Αχιλ.- Ερμής 3-0

Last modified onSunday, 04 March 2018 19:44
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]