noodles volos banner

Η Δάφνη ανοίγει τα «φτερά» της με συμμετοχές σε τουρνουά

Με στόχο την προώθηση της ευγενούς άμιλλας αλλά και την απόκτηση εμπειριών, η Δάφνη Βόλου ανοίγει τα «φτερά» της με συμμετοχές σε τουρνουά και διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στα γραφεία της ομάδας πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης με τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών.

Η ομάδα εξετάζει τη συμμετοχή της στο GoldenCup-τουρνουά ακαδημιών, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη αρχές Ιανουαρίου με τη συμμετοχή ομάδων πανελλαδικά για αθλητές γεννημένους 2007-2008-2009, ενώ έχει λάβει πρόσκληση από τον Απόλλωνα Σμύρνης όλες οι ακαδημίες της ομάδας να κατέβουν στην Αθήνα να συμμετέχουν σε αγώνες και να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνα της αντρικής ομάδας του Απόλλωνα. Αντίστοιχη πρόσκληση έχει λάβει και από τον ΠΑΟΚ.

Οι ακαδημίες της Δάφνης αριθμούν περίπου 35 παιδάκια, ενώ στόχος της Διοίκησης είναι η ενίσχυση των Ακαδημιών και εν γένει του αθλητισμού.

Η ενημέρωση των γονέων έγινε από τον έφορο των ακαδημιών Μελέτη Γιούργα, ενώ ο αντιπρόεδρος της Ομάδας Γιώργος Τάκης ενημέρωσε τους γονείς ότι μέσα στο σχεδιασμό της Διοίκησης είναι η βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων.