noodles volos banner

"Καλπάζουν" Αγία Άννα και Δήμητρα-Τα αποτελέσματα της Β' ΕΠΣΘ

Φάση από τον αγώνα Ιωλκός-Δύναμις Φάση από τον αγώνα Ιωλκός-Δύναμις

Για μία ακόμη φορά η Αγία Άννα απέδειξε ότι διαθέτει επίθεση-πολυβόλο, αφού νίκησε με 1-7 τον Νέο Μαγνησιακό στο βοηθητικό του ΕΑΚ και έκανε το 5Χ5, έχοντας πλέον πετύχει 24 γκολ και δεχτεί μόλις δύο για τον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ.

Η ομάδα του Σ. Πετσιμέρη είναι πλέον μόνη πρώτη με 15 βαθμούς, αφού ο Τοξότης είχε ρεπό. Τα τέσσερα από τα επτά γκολ των νικητών σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος από τους Φιλατζικιώτη στο 2’, Κ. Τσιουρέλη στο 24’ (πεν.), Λίτσο στο 39’ και Τσίρο στο 44’ (πεν.), ενώ στο δεύτερο μέρος πάλι ο Τσίρος στο 69’ καθώς και οι Κανδήλας στο 81’, Μωυσίδης στο 83’ έστειλαν κατά σειρά την μπάλα στα δίχτυα. Στο τέλος του αγώνα ο τερματοφύλακας Αϊντίνι απέκρουσε πέναλτι του Κατσίφα των γηπεδούχων, που είχαν κάνει το 1-2 στο 25’ με τον Φραγκούλη.

Στον δεύτερο όμιλο η Δήμητρα Ευξεινούπολης συνέχισε κι αυτή να … καλπάζει, καθώς επικράτησε του Απόλλωνα Καναλίων με 0-5 και έχει το απόλυτο των νικών στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Καρατέεβ, Ξηροκώστας σκόραραν στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο μία φορά ο Κωστούλας και δύο ο Κακλιάς, που σημείωσε το τέταρτο και πέμπτο τέρμα της ομάδας του Μιχάλη Ανδρωνά.

Στο Αϊδίνι το παιχνίδι του Αγροτικού με τον Πανιώνιο δεν έγινε με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, καθώς ο διαιτητής Βαρτσάκης είδε ότι οι γραμμές του αγωνιστικού χώρου δεν ήταν εμφανείς, κάτι που έγραψε και στο φύλλο αγώνα, και δεν ξεκίνησε το ματς.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στη Β’ ΕΠΣΘ (όλα τα ματς της Α' ΕΠΣΘ γίνονται την Κυριακή):

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

ΑΕ 2002-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 3-0

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ-Ν.Α. ΝΙΚΗΣ 2-1

ΙΩΛΚΟΣ-ΔΥΝΑΜΙΣ 1-1

Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ 1-7

Β’ ΕΠΣΘ/2ος όμιλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ.-ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞ. 0-5

ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ.-ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ 2-4

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΑΦΝΗ 2-1

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δ.δ.

Last modified onSaturday, 11 November 2017 17:21