noodles volos banner

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στη Β' ΕΠΣΘ το Σάββατο

Ο Γερολυμάτος κάνει το 1-1 για τους Νέους Αθλητές Νίκης Ο Γερολυμάτος κάνει το 1-1 για τους Νέους Αθλητές Νίκης

Μόνο παιχνίδια της Β’ ΕΠΣΘ έγιναν το Σάββατο 21/10 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Επεισοδιακό ματς έγινε στο Π. Μαγουλάς, αφού τα Λεχώνια του Κυριάκου Κοκκινάκη κατόρθωσαν να προηγηθούν στο 50’ με τον Χατζηκώστα, αλλά στο 88’ ο 15χρονος Γερολυμάτος, που έπαιζε για πρώτη φορά, με κεφαλιά έκανε  το τελικό 1-1. Στις καθυστερήσεις δόθηκε πέναλτι στα Λεχώνια, αλλά μετά από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού  ότι ο παίκτης που κερδίζει το πέναλτι, δηλαδή ο Τσαφούτας, στην αρχή της φάσης είναι οφσάιντ ο διαιτητής Χαλβατζάκος πήρε την απόφαση πίσω.

Μεγάλο διπλό σημείωσε ο Ιάσων Άλλης Μεριάς μέσα στη Γατζέα επί της Α.Ε. 2002 με 0-1 με γκολ του Θεοδωρόπουλου στο 62’ με απευθείας φάουλ από πολύ πλάγια θέση,  ενώ ακόμη μία ευρεία νίκη πέτυχε η Αγία Άννα με 0-5 στην Αργαλαστή επί του Κενταύρου Ν.Π. Τα τέρματα του θριάμβου σημειώθηκαν στο 1’ και το 54’ από τον Κωτούλα, στο 36’ και το 67’ από τον Φιλατζικιώτη και στο 80’ από τον Βογιατζή. 

Διπλό και με το ίδιο σκορ στον δεύτερο όμιλο για τη Δάφνη επί του Απόλλωνα Καναλίων. Στο 2’ με πέναλτι, που κέρδισε και εκτέλεσε ο Καρακίτσιος έγινε το 0-1, ενώ στο 21’ ο ίδιος πάλι από την άσπρη βούλα σημείωσε το 0-2. Αυτή τη φορά την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Παπαστεργίου, ενώ στο 26’ ο Αυλουγιάρης μετά από πάσα του Στραβέλα απέφυγε έναν αντίπαλό του και έκανε εύστοχο πλασέ για το 0-3. Στο 49’ ο Γκιάστας με πλάτη στο τέρμα σταμάτησε την μπάλα και γύρισε το σώμα, σουτάροντας με το δεξί στα δίχτυα (0-4) και ο θρίαμβος για την ομάδα του Σταύρου Σταμπουλή ολοκληρώθηκε στο 80’ με αριστερό πλασέ του Τσαρέλα εντός περιοχής. Η Δάφνη είχε και δύο δοκάρια με τον Ευαγγελό στο 64’ και το 84’.  

Καταιγιστικός ήταν ο Αστέρας στον Ριζόμυλο, που συνέτριψε την Αγχίαλο με 4-0. Τρία τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος με αυτογκόλ στο 18’ αμυντικού της Αγχιάλου μετά από σέντρα του Κάρρου, εύστοχο διαγώνιο κοντινό σουτ του Κάρου και προβολή του Ξέρα μετά από προσπάθεια ξανά του Κάρρου, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και έκλεισε το σκορ στο 75’ σε αντεπίθεση, περνώντας και τον τερματοφύλακα και πλασάροντας σε κενή εστία. 

Στις Μικροθήβες ο Αγγελαδάκης με σουτ εκτός περιοχής στο 35' χάρισε το τρίποντο στους γηπεδούχους απέναντι στον Πανιώνιο, ενώ στο Αϊδίνι ο Αθλος πήρε άνετο διπλό κόντρα στον τοπικό Αγροτικό με 0-3 χάρη σε γκολ που έβαλαν οι Μπιρμπίλης, στο 5' και το 90' και ενδιάμεσα στο 65’ ο Τσεκρέζι.

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα:  

Β’ ΕΠΣΘ/3η αγωνιστική

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 21/10

ΑΕ 2002-ΙΑΣΩΝ Α.Μ. 0-1

Ν.Α. ΝΙΚΗΣ-ΕΝΩΣΗ ΛΕΧ. ΝΗΛΕΑ 1-1

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ-ΔΥΝΑΜΙΣ 1-0

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.-ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ 0-5

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ.-ΔΑΦΝΗ 0-5

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ1-0

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΦΘ ΑΓΧΙΑΛΟΣ 4-0

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ-ΑΘΛΟΣ 0-3

 

Last modified onMonday, 23 October 2017 10:12